![]() |
Cytat:
Nic nie urywa, Motoz bedzei dobrze robił, lepiej zdecydowanie niż E09 tak więc kupuj w tej kasie nic lepszgo raczej nie dostaniesz... kulka kupował gdziesz mefo stonemasters, powienien byc tez w 18-140 i chyba kasa podobna, powinna być to dobra alternatywa dla motoza.. :) jak by co po za tym przy niestety szerokiej feldze lc8 nie za wiele jest sensownych oponek. :( |
Nie zgaduję. Ludzie z Motoza opisują opony w szerokości 140 jako przeznaczone do "dużych enduro" jak XR, jakieś huski. i na obręcz 2,5" może 2,75" ACZKOLWIEK osobistych doświadczeń nie mam więc już siedzę cicho ;) Sam będę teraz zakładał Motoza ale Deserta bo wydaje mi się że bardziej adekwatny do MOJEGO kręcenia się dookoła komina (szutry i pomimo tego że to zło to dojazdówek asfaltowych sporo). Z przodu jestem zadowolony. Mam tylko dylemat czy nie wziąć węższej (130) pomimo tego co zaleca producent ;)
|
niestety patrząc na tkc zalecają producenci.. to jedynie na TKC można lc8 latać.
felga 4 cale, sprawaia iż każda oponka 140 na tyle robi się kwadratowa. niestety... |
Motoza mam na przodzie i jestem fuul zadowolony z przyczepnośi afri w offie, na asfalt??.... nie do tego producent je stworzył.:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |