![]() |
Cytat:
|
Szacun...góry cudowne :) zazdraszczam i gratuluje :)
Ino Ciebie jakos malo na tych fotkach !!! :) |
zajebiscie motocyklowy temat. Zwlaszcza na zdjatkach z Nepalu duzo ich widze...
Poza tym rzeczywiscie chcialbym by zdjecia, relacje etc. byly inspiracja dla reszty towarzystwa. |
Widzę, że byliśmy w podobnych miejscach. Chętnie bym wrócił do Nepalu, który wg. mnie jest o wiele mniej męczący od Indii.... no i nie muszę chyba dodawać, że najchętniej zrobiłbym to motocyklem :) Fajne zdjęcia. Pozdrawiam
|
Co to znaczy ze jest mniej meczacy? Indie to nie Delhi... Pojechalbys w Himchal Pradesh czy do Kashmiru i zobaczylbys nieco inne Indie.
Zajrzyj na foty Podosa to bedziesz wiedzial o czym pisze... http://picasaweb.google.pl/podosek73/Himalaya2007# |
Cytat:
Himchal Pradesh czy Kashmir jest wg mnie o wiele bardziej Tybetański, czy też Nepalski niż Indyjski, podobnie Sikkim gdzie czułem się świetnie. Nie mówię, że Indie są złe. Po prostu po pobycie w Indiach od Delhi do New Jalpaiguri miło było posiedzieć w zieleni bez kurzu i 40 hindusów na 1m kwadratowy, których interesuja każda twoja czynność. Owszem ma to swój urok ale po jakimś czasie męczy. Zresztą zauważyłem ciekawą rzecz. W pierwszych dniach zachowanie hindusów mnie zadziwiało i fascynowało później irytowało, następnie wkur.. Po czym człowiek obojętniał by pod koniec to polubić :) Dodam jeszcze, że do Indii zamierzam wrócić bo jest to kraj fascynujący |
Cytat:
Bo rownie dobrze mozna napisac o Bieszczadach ze sa bardziej rumunskie niz polskie. Ale nie o tym jest ten watek wiec moze nie licytujmy sie kto gdzie byl. Klanol byl w Nepalu i Indiach i wrzucil zdjecia. A Czosnek jak bedzie chcial to wrzuci zdjatka z Sikkimu. Nie bylismy i chetnie zobaczymy... |
pierwszy link, fotka nr 56 po lewej stronie na dole jakiś gościu idzie na czworaka, może mi ktoś powiedzieć co mu jest??
|
giziu też rzucił mi się w oczy ten inwalida.
klanol dałeś czadu. Foty total profeszynal. |
Stary ... foty powaliły mnie na kolana ... WIELKI SZACUN !!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |