![]() |
Nie polecam:
Scholl Fresh Step ( antyperspirant w sprayu) - to akurat do stóp ale nie działa lub działa mocno średni, niezauważalnie. Polecam: Ta sama linia produktów ale skuteczność zaje***sta! Scholl Fresh Step (dezodorant do butów). Testowaliśmy to z Bathorym na ostatnim wyjeździe, 1 kpl butów ( z plecakiem po Iranie, w wysokich górach, na moto przez - łącznie 40dni). Wystarczyło go dla nas dwóch, aplikowany co dwa-trzy dni działa rewelacyjnie. Można było spać z nosem w butach. Relacja: http://tnij.org/aap6xy7 Zasmrodzonym butom też da radę - sprawdziłem wcześniej ;) |
Idziesz do lekarza dermatologa bez skierowania prosisz o formaline do dezynfekcji butow i skarpet, jak wykupisz buteleczkę to bierzesz nasączasz kawałek waty do worka foliowego wkładasz buty i skarpety i wkładasz wacik do worka i zamykasz wszystko na kilka dni w piwnicy , po wyjęciu wietrzysz i do dzieła, czyli używasz ew pierzesz skarpety bo zapaszek przedni ale wszystko wybite do cna, grzybów niet nawet halucynogenków,
|
Bo nie chodzi o to żeby ładnie pachniało, chodzi o to żeby syf i grzyby wybić,
|
Ja używam te: Bama trainer Fresh, Kiwi Deo Fresh, ze względu na sposób aplikowania. Bardzo skutecznie zabijają "niechciany zapach". Długo utrzymuje się zapach świeżości.
Polecam :Thumbs_Up: |
Zarodniki grzybów niszczy właśnie formalina - sposób opisany przez Onufrego.
Wszystkie inne powyższe sposoby [łącznie z zamrażaniem i UV], to tylko kosmetyka ;) |
Dzięki za poparcie nie chciałem być dosadny ale jeśli walczyć z wrogiem to na całego mocium panie ten tego , a nie zastanawiać się czy ładnie pachnie czy nie, bo prawda jest taka że no wiecie , a jak się człek umyje to już inksza inkszość, przyjemności ,
|
Miałem napisać, że nie o kosmetykę mi chodzi. Czyli wychodzi na to że jednak formalina.A nie da się jej kupić bez wizyty u konowały? Przecie to koszmar
|
|
Ja słyszałem od pani dermatolog, że trzeba się dogadać z kims w dużym muzeum - oni ponoć odgrzybiają meble i inne taki tam sprzęty i u nich zostawić butki . Ponoć jedyna skuteczna metoda na grzybki
|
a jakby wziac worek, do worka buty, koncowke szlaucha jakiejs butli z gazem lub innym propanem, nadmuchac i szczelnie zamknac?
Ale kurde folia sie elektryzuje i zaiskrzy i moze pierdyknac.... No to moze argonem do spawania i wytruc to wszystko? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |