![]() |
No to wysyłaj...
adres na priv |
1 Załącznik(ów)
Się fajnie wątek rozwinął :)
Kolesie ze sklepu w Szwecji mają bardzo luźne podejście do klienta (nie są w stanie określić ile sztuk mają na stanie). Zamówie kilka sztuk, jak dojdą to odsprzedam. Co do materiału / trwałości - oczywiście, że amelinium lepsze (poza tym, że tego nie pomalujesz :D), więc Lepi jak coś urzeźbisz w przystępnej cenie to jestem pierwszy w kolejce. A tak przy okazji - czegoś takiego jak poniżej byś nie zrobił ? |
takie cos chętnie bym przytulil (znaczy uchwyt)
|
Lak kolega Lepi coś takiego ulepi, to też się piszę :)
Pany - a co to jest ten podwójny pogrzebacz ze zdjęcia powyżej? |
Roadbook będzie gotowy za tydzień. Jeszcze bez tych pokręteł ale będzie żebyście mogli się zastanowić. Na pewno będzie wersja tańsza niż 200 a i coś dla wymagających się znajdzie.
Ten uchwyt to między innymi na roadbook? Jak najbardziej wykonalne. |
To dawaj wyniki Twojej pracy. Ja jestem bardzo chętny, a z tego co widać (chłopaki powiedzą sami za siebie) to jest więcej chętnych.
|
Cytat:
A może zamiast tej żerdzi to płytę z otworami zrobić? |
To ja czekam na to co Lepi wyrzeźbi :).
|
Zakupiłem dziś większość materiału. Cztery dni mnie nie będzie (ale będę robił projekt wieczorami) a potem prace ruszają z kopyta.
|
Projekt gotowy. Full profeska, uszczelnienia na oringach,wyjmowane górne tyczki.
Zastanawiam się, czy nie zrobić dwóch wersji, budżetowej i wypasionej. No ale to zależy od kupców ile są w stanie zapłacić. Jeszcze tylko kombinuję nad zamykaniem szybki. Macie jakieś pomysły? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |