![]() |
Oj kusi ta "zwykła... leniwa... majówka" tylko coś wam nie wierze :hehehe:
|
Jezeli nikt nie bede przeciw, to ja dolacze sie ze strony UA.
Jedynie ze mam na przod zalozona nie tkc, tylko motoz desert. ))))) |
Cytat:
Brawo, ale wkupne misi być ... :Thumbs_Up: :D Shnol może być motoz desert, ale to już 2 flaszka ;) |
Witam, czy traska jedynie solo czy do ogarnięcia z pasażerem lekkim :P ? :)
|
:D Wyjazd jest aktualny na 100% !
Od siebie: zadeklarowało się 7 osób - to dużo czy mało ? :) Wyjazd 30.04.2012 ostatniego dnia kwietnia, po robocie... docieramy na miejsce zbiórki do Lubaczowa. Wrocław dotrze ok. 24:00. Korzystamy z gościnności Leny i Wojtka, dlatego z grzeczności należało by Ich niebawem uprzedzić. Zrobię to po 15 kwietnia - do tego czasu można pisać, pytać na priv Trasa - zrobiłem co mogłem by bez potrzeby nie pchać się w bagna i brodzić po pas w wodzie. O kostkach wspomniałem dla wygody i spokojnego sumienia. Pewnie wielu z Was przejechało by całość na szosówkach. Odcinki są krótkie, zrobimy je bez napinki. Cel - WYPOCZYNEK, a przy okazji odnalezienie dwóch miejsc w lasach Polesia Wołyńskiego. Miejsc po wsiach Hranne(Granne) i Podrałówka w okolicy Bereznago na Zasłuczu. Zainteresowanych uprzedzam - nawet korzystając z dzisiejszych gadżetów, stojąc tam na miejscu, sprawa ma się z goła inaczej. Granica lasów przesunęła się od okresu międzywojennego, a wysokość i gęstość chwastów sprawiają, że poszukiwania są utrudnione. Ostatnio się przesunęliśmy o jakie 500m :Thumbs_Down:. Pomocne mogą być koryta rzek, ale one też mogły zmieniać bieg po powodziach. Właśnie dlatego jeśli ktoś ma smykałkę i cierpliwość.. zapewniam, że każda para oczów będzie ważna, a każda dobra fota na wagę złota. Nagroda - łzy kilku starszych osób. Czasu zawsze brakuje, ale ekipa jest mocna i cierpliwa :Thumbs_Up:..to może teraz. p.s Z niejednego pieca chleb wcinaliście, to byłem spokojny i nie odświeżałem tematu. Ze spokojem spędzając kilka ostatnich dni w garażu :D Osobą, którym obiecałem podesłać dokładniejsze informacje dot. tras i miejsc - do czwartku ;) Jeśli ktoś jeszcze to proszę na PW pozdrawiam |
2 Załącznik(ów)
|
Calgon, mam parę rzeczy do spawania;), kiedy mogę wpaść?
|
1 Załącznik(ów)
W związku goniącym terminem czas zamknąć drzwi i powiadomić goszczących nas gospodarzy ..mogli przecież odmówić :D
fotka z cyklu "Tam gdzie zaczynają się lasy" Załącznik 47561 pozdrawiam |
Śpieszcie się, bo nie długo może już nie wjedziecie na Ukrainę, a do Rosji, a tam wizy potrzebne. ;)
|
Tu wypada przytoczyć słowa Jana Kaczmarka
Odwagi i fantazji Nastał ostatni czas, Inaczej stepy Azji Wkrótce pochłoną nas! A przecież to Europa, tak bogata Poniklowana, złota, pępek świata!... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34. |