![]() |
Co tam voltomierz – fajny kompas :) działa dobrze? Żelazo z afry nie zakłóca wskazań kompasu?
|
przycisk sterowania wsadzasz w gąbkę. Masz tam zaślepkę, wystarczy ją wyciągnąć (uwaga można połamać), wsadzasz tam przycisk którego gwint owijasz taśmą dla lepszego trzymania. Kabelek przewlekasz pod gąbką - i tak - w rd07 PODOBNO da się kabelek puścić przez plastikowy stelaż (zobaczysz pod gąbką dziurkę w plastiku). W rd04 ten otwór jest zaślepiony.
http://2.bp.blogspot.com/-QiFLcyg9wU...5+16.23.57.jpg |
Hehe no to mamy nowy watek ''pokaz swoj kokpit'', jutro pokaze moj:p
|
Wolly - i tak tam nic nie wcisnę, bo kompas wszystko by zasłaniał gdy siedzę na Moto.
Esemes - dobre pytanie, bo w polu go jeszcze nie sprawdzałem. Narazie założyłem go w takim miejscu, żeby miał jak najdalej do metalu i do obrotomierza (bo co ciekawe ten go mocna zakłucał jak był obok) i pokazuje zgodnie z innym kompasem oraz moją znajomością okolicy. Zobaczymy jak się sprawdzi :) Evvil Twin - dobry patent. Na początku myślałem, żeby go do kierownicy ciągnąć, ale jak poczytałem do czego służy, to stwierdziłem, że to bez sensu. Jak masz tak navi, to nie zawadza Ci ona o Tankbag? (oczywiście jak jeździsz z czymś takim) Magicl - jestem tu nowy i jak robiłem jakieś zmiany w swojej Królowej, to szukałem najpierw na forum zdjęć i opisów jako inspiracji (po co wyważać otwarte drzwi, a z drugiej strony można się ustrzec paru błędów, które ktoś już rozkminił) więc to może być dobry pomysł :) |
Magicl - jestem tu nowy i jak robiłem jakieś zmiany w swojej Królowej, to szukałem najpierw na forum zdjęć i opisów jako inspiracji (po co wyważać otwarte drzwi, a z drugiej strony można się ustrzec paru błędów, które ktoś już rozkminił) więc to może być dobry pomysł :)[/QUOTE]
Mysle podobnie a ludziska maja rozne ciekawe patenty ale wstydza (?) sie pokazywac. |
Nie jeżdżę z tankbagiem, nie znoszę i nie uznaję :). Patent nie mój tylko Szparag mi podpowiedział. Tylko mapnik przypięty do baku.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |