![]() |
Też jestem zadowolony. Tylko teraz wziąłbym przezroczystą. Kupowałem w sezonie 2013. Moto mi 2 razy glebło ułamałem lusterko a szyba cała. Sprawdzę w piątek czy mi się kładzie przy V >140km/h bo jak leciałem z taką prędkością ostatnio to bardziej skupiałem się na trzymaniu kiery a nie na cx :)
|
Cytat:
|
Ostatnio zapodałem Loster`a turystyczną - zobaczymy jak to się będzie sprawować. Pierwsze wrażenie pozytywne, dosyć sztywna (tylko żeby nie za sztywna bo pęknie). Montuje do tego deflektor bo ja przystojniak jestem ;)
|
Dobrze chroniła od wiatru niestety po pierwszej glebie w terenie roztrzaskała się.
Miałem naked przez 30 km:D. |
a i jeszcze przypomniałem sobie, że mojemu koledze chrupnęła przy montażu. Musiał lekko nagiąć, żeby dopasować do czachy. No to teraz sobie tylko deflektotrek zrobił
|
mam 7 lat i nic sie nie dzieje. tyle ze krzywa byla od nowości, krzywa jest i teraz ;)
|
i ja ma od kilku lat i nic. Lezalem wiele razy. Klamki polamane lusterka pozbijane kilka razy kiera raz tak przy glebie sie zgiela ze na szybie sie oparla, owiewka popekala przy mocowaniach do ramy. Moze nowsze sa z gownolitu?
|
Cytat:
|
Tania i w miare OK. Szkoda, ze krzywa. Troche mnie zaskoczylo jak do mich zagadalem, ze krzywa i co z tym moga zrobic? Oni, ze krzywa forme maja i juz tak bedzie.
Mialem pare lat i nie pekla, nie wyginala sie przy 140. |
Five Stars i Ermax. Pełne zadowolenie. Przetrwały gleby i spotkania z kamieniem spod koła auta.
Oczywiście oryginał + deflktor robi u mnie dzielnie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |