![]() |
Jeszcze raz poprawka. Sorki Ciboras-pisaliśmy jednocześnie
1. Jendrus mięska M czarna 2. ŁukaszBIA menska L khaki 1szt 3. ATomek mięsna M khaki 4. giermo męska L khaki 5. Siwy męska L khaki 6.Wasylas mięsna XL kwaki 2 szt 7.BANKOWY L khaki 1szt 8. 6. Cibor męksa sraki 1 szt -podaj rozmiar ale myślę, że L |
1. Jendrus mięska M czarna
2. ŁukaszBIA menska L khaki 1szt 3. ATomek mięsna M khaki 4. giermo męska L khaki 5. Siwy męska L khaki 6. Wasylas mięsna XL kwaki 2 szt 7. BANKOWY L khaki 1szt 8. Cibor męksa sraki 1 szt -podaj rozmiar ale myślę, że L 9. Śluza, khaki XL - 1 szt. L - 1 szt. |
2. ŁukaszBIA menska L khaki 1szt 3. ATomek mięsna M khaki 4. giermo męska L khaki 5. Siwy męska L khaki 6. Wasylas mięsna XL kwaki 2 szt 7. BANKOWY L khaki 1szt 8. Cibor męksa sraki 1 szt -podaj rozmiar ale myślę, że L 9. Śluza, khaki XL - 1 szt. L - 1 szt. 10. Kłos, khaki XL 1 szt. |
2. ŁukaszBIA menska L khaki 1szt 3. ATomek mięsna M khaki 4. giermo męska L khaki 5. Siwy męska L khaki 6. Wasylas mięsna XL kwaki 2 szt 7. BANKOWY L khaki 1szt 8. Cibor męksa sraki 1 szt -podaj rozmiar ale myślę, że L 9. Śluza, khaki XL - 1 szt. L - 1 szt. 10. Kłos, khaki XL 1 szt. 11. Seba khaki XL 1 szt czarna XL 1 szt. |
a czy ja mogię dwie koszulki? ;) tak tradycyjnie? bo widzę, że organizatory jakieś inne ;)
|
2. ŁukaszBIA menska L khaki 1szt 3. ATomek mięsna M khaki 4. giermo męska L khaki 5. Siwy męska L khaki 6. Wasylas mięsna XL kwaki 2 szt 7. BANKOWY L khaki 1szt 8. Cibor męksa sraki 1 szt -podaj rozmiar ale myślę, że L 9. Śluza, khaki XL - 1 szt. L - 1 szt. 10. Kłos, khaki XL 1 szt. 11. Seba khaki XL 1 szt czarna XL 1 szt. 12. mareksz007 L 1szt kolor kloaki |
2. ŁukaszBIA menska L khaki 1szt 3. ATomek mięsna M khaki 4. giermo męska L khaki 5. Siwy męska L khaki 6. Wasylas mięsna XL kwaki 2 szt 7. BANKOWY L khaki 1szt 8. Cibor męksa sraki 1 szt -podaj rozmiar ale myślę, że L 9. Śluza, khaki XL - 1 szt. L - 1 szt. 10. Kłos, khaki XL 1 szt. 11. Seba khaki XL 1 szt czarna XL 1 szt. 12. mareksz007 L 1szt kolor kloaki 13. Arty1 XL 1szt. sraki |
Sams0n napisał:
Cyt: 1. Jendrus mięska M czarna 2. ŁukaszBIA menska L khaki 1szt 3. ATomek mięsna M khaki 4. giermo męska L khaki 5. Siwy męska L khaki 6.Wasylas mięsna XL kwaki 2 szt 7.BANKOWY L khaki 1szt 8.Sams0n L męska khaki 1szt. Tak właśnie zapier.... Rajd Podlaski: " Peleton prowadzi Jędruś... rozciąga się... kilku w czołówce...ostry, piaszczysty zakręt...Wasil był najszybszy na zakręcie..., ale Cibor poszedł rowem... kolega Sams0n... no właśnie ... gdzie się podział SamsOn?...wypadł z trasy.... Ale różne dziadygi jadą z tyłu... Sams0n do nich dołącza i Rajd Podlaski pyrka wesolutko dalej; Opada kurz, na podlaskiej spracowanej ziemi pozostały głębokie bruzdy... bruzdy... Gdzie ZIELONI?? są... z krzaków przygląda się temu wszystkiemu moorelka...ma chęć dołączyć... ale czy się odważy... Proszę Państwa! Co za rajd! Tu kolejność nie ma tu znaczenia; wszystkie koszulki są KOSZULKAMI LIDERA!" 1. Jendrus mięska M czarna 2. ŁukaszBIA menska L khaki 1szt 3. ATomek mięsna M khaki 4. giermo męska L khaki 5. Siwy męska L khaki 6. Wasylas mięsna XL kwaki 2 szt 7. BANKOWY L khaki 1szt 8. Cibor męksa sraki 1 szt -podaj rozmiar ale myślę, że L 9. Śluza, khaki XL - 1 szt. L - 1 szt. 10. Kłos, khaki XL 1 szt. 11. Seba khaki XL 1 szt czarna XL 1 szt. 12. mareksz007 L 1szt kolor kloaki 13. Arty1 XL 1szt. sraki 14.Sams0n L męska khaki 1szt. |
2. ŁukaszBIA menska L khaki 1szt 3. ATomek mięsna M khaki 4. giermo męska L khaki 5. Siwy męska L khaki 6. Wasylas mięsna XL kwaki 2 szt 7. BANKOWY L khaki 1szt 8. Cibor męksa sraki 1 szt -podaj rozmiar ale myślę, że L 9. Śluza, khaki XL - 1 szt. L - 1 szt. 10. Kłos, khaki XL 1 szt. 11. Seba khaki XL 1 szt czarna XL 1 szt. 12. mareksz007 L 1szt kolor kloaki 13. Arty1 XL 1szt. sraki 14.Sams0n L męska khaki 1szt. 15. siebies czarna i khaki M 2szt. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |