![]() |
W tym roku wyjątkowy wysyp Policji Słowackiej. Masakra jakaś. Na E77 kilka patroli w VW Transporterach z radarami. Wysyp straszny.
Czesi na biwaku w Polianje Ponor w rumuni opowiadali jak ich skosili 300 euro. Zero negocjacji czy pouczeń. Poprostu kasują wszystkich obcokrajowców aż miło... |
Cytat:
|
Gorsze jest to że na słowacji oprócz tego że pełno ich stoi w krzakach z radarami, lizakami itp to słowacy nie blindują ostrzegawczo... za to w Czechach chłop mi prawie drogę zajechał, żeby przekazać że zaraz policja stoi:)
|
No ale tragedii nie było bo zaczeli od 150ojro za łeb,ale po konsultacji z bazą zeszli po 3 dychy od ludka,no i byli nawet mili.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
W sumie to miało mnie nie być z nimi.
Generalnie więkoszość podróży w swoim życiu wykonałem sam. Jak ja się odnajdę w grupie? Nie no. Najwyżej ucieknę i zostanę sam. Tydzień przed odjazdem zaklepuje szybki urlop. Motocykl kompletnie nieprzygotowany. Szybka aukcja kurierem idzie C02. Dwa dni przed wyjazdem w tylnim kole przez przypadek znajduje luz na łożyskach. Szybka sobotnia akcja poszukiwania łożysk na wioskach. Wszysycy szukają łożysk po garażach. Niedziela rano. Młoty i majzle. Wymieniamy na Suchym Doku łożyska... Kierowniczka Imprezy: Załącznik 49129 To co? Zaczynamy przygodę? Załącznik 49130 |
SZYita ;) grubo lecicie z relacja... pare dni po powrocie, kurde ambitnie, mi sie nigdy nei udało... zreszta chyba nie udalo mi sie wiekszosci skonczyc :D hehe :)
|
Ja wróciłem do Transylwanii i jeszcze zdjęć i filmików nie zgrałem, a co tu dopiero o relacji myśleć.
|
Cytat:
Ale poza tym, mam nadzieję więcej się działo ;) pzdr Jac |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |