![]() |
Na pewno cos przekombinowales z mimosrodami... Niby to proste ale czasem do człowieka jakos na około dochodzi...:)
|
|
|
wahacza nie wyciagalem.
mam jeszcze pytanie odnosnie stopki centralnej. kupilem w hondzie centralke do rd04 za 400 do rd03 byla za 700 :/gdzies wyczytalem ze bedzie pasowac no i prawie pasuje, sprezyne po dlugich meczarniach naciagnalem a mocowania pasuja idealnie, problem pojawia sie przy probie postawienia moto na centralce. odciagam africe maksymalnie do tylu i przednie kolo stoi na ziemi a tylne jest w powietrzu jak ja puszcze to spada z centralki czy ktos moze motowal centralke z rd04 do rd03 i moze wie co tam trzeba przerobic zeby wszystko dzialalo no i czy w ogole da sie to przerobic? pzdr i dziekuje za pomoc |
Ja przełożyłem centralke z mojej rd03 do mojej rd04. Nie trzeba było absolutnie nic zmieniać/przerabiać. Tak samo zresztą było z gmolami.
|
Cytat:
Moze lancuch w pudelku był pomylony? |
A moze jeździłes na takim sztywnym napęciu? Jak przysiadziesz to powinien sie troszke zluzowac..Wczesniej,moze nie zwracałes na to uwagi...Na zdjeciach wyglada to jakby było wszystko oki.. Nie prałes go w zbyt wysokiej temperaturze?:)
|
Nowy lancuch sie nigdy nie zaczyna od 3 ząbka mimośrodu. Cos jest do dupy.
|
Ale nie napisał ,ze zmieniał łańcuch.... chociaz po zdjeciu wyglada świeżo... zmieniał łozyska czy cos takiego...Chyba ze w tajemnicy małzonka mu zrobiła prezent ...No i teraz bedzie 27 ciosów....:):)
|
no to Jack licz ogniwa !
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |