![]() |
Myslalem nad kupnem na wiosne kompletu Haidenau, to wyglada na ciekawa alternatywe. Ile za komplet sie cenia? i gdzie mozna kupic, ktos wie?
|
Cytat:
w terenie ta oponka robi jak 2 tamte, ale też i zejdzie nieco szyciej pod warunkiem że masz 18' kosztuje wiele kasy, bo min 560-600 musisz dać.za tył, a i za przód krzyczą sporo |
No to za taką kasenie lepiej dwa motozy zjeździć z tyłu??
|
Cytat:
jak wyjdziesz nim na asfalt, i usłuszysz wielku huk opony, po 200 czy 300 km odechce sie.motoza.. :) a i zakręty na kwadratowo, i na mokrym asfalcie tragedia. a tutaj masz jak by w pakiecie wszystko co potrzeba od dobrej dualowej opony |
A jak wypadaja w porownaniu do Haidenau k60?
|
Cytat:
|
hehe ;) huk opony nie w sensie że coś wybucha a właśnie że huczy :)
co do zakrętów zwróć.uwagę na boki opony, d908, na asfalcie zachowuje się jak opona asfaltowa, zaś MOtoz jak opona terenowa. tylko tyle z takiego porównania. :) K60 jest dużo słabasza w offie wręcz bym powiedział ze w zestawieniu z d908 jest to opona szosowa. za to zrobisz nią większy przebieg na asfalcie |
Kurcze, a tak sie nastawilem na te K60. Kolega na GS800 ma juz chyba 3 komplet i tak chwali, chwali ze lepszych nie ma.
A ja bym chcial taka opone co i po asfalcie bedzie fajnie ale i po lesie i piachach i blotach nadliwskich... |
mam taka na przodzie i do jazdy w teren jest jak dla mnie najlepsza alternatywa bardzo dobrze sie sprawdza.co do asfaltu nie ma tragedii nawet dobrze sie trzyma i nie jest glosna
|
czyli jak zwykle wychodzi na afrykański zestaw. Mitas e09 tył i tkc80 przód.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |