![]() |
I pewnie brama więzienia otwiera się
tylko w jedną stronę. CIAŁ |
To jest jakby mój cel podroży w pewnym momencie życia. Mój dziadek był.tam w czasie wojny wieziony i chciałbym tam pojechać w ramach tej samej drogi, którą on przebył. Obserwowałem ich poczynania, ale niestety od jakiegoś czasu była mega cisza :(
Kamyk |
Znam jednego co do Archangielska dojechał. Łatwo nie było a to dopiero początek zabawy.
|
Jak dobrze pamiętam Mateusz najdalej na ktm 640 adventure do Usinska dojechał.
|
chylę czoła dla takich co sie wybierają w taka wyprawę..
raczej najpierw bym rekonesans zrobił... zanim bym sie wpakował na diabelska drogę... jakimiś bezawaryjnymi liściami pewnie trasa jest do zrobienia ale to dzicz... niedzwiedzie,wilki i hu...co jeszcze 1000 km w ciężkim terenie... 50 km dziennie .. chyle czoła i dam komplet nowych opon temu co sie odważy jechać |
Henry może złapać cie za słowo
http://forum.transalpclub.pl/viewtopic.php?t=23129 |
słowa dane więc wiążące,komplet nowych gum czeka
|
Do Peczory są drogi ....potem 600 km offu :)
|
Cytat:
Ekipa tylko dwuosobowa, więc walka z terenem w ramach rozsądku będzie. Sprawdzimy gdzie kończy się droga bita, droga leśna, ścieżka, dokąd można dojechać na dwóch kołach. Z informacji wynika, że Workuta osiągalna jest tylko pociągiem lub samolotem ... niestety. |
To ja mam takie, może głupie, pytanie. Skoro są tory to czemu nie po torach cisnąć? Jaka to odleglość by była?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |