Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afrykańczyka (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=12)
-   -   najwiekszy sklep z odzieza? jaki stroj dla swierzaka? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=23047)

bicio 08.02.2015 13:34

Fazik już Ci się od tego multigender Berlina pomieszało :D Jakub to męskie imie :D

ambiwalencja 08.02.2015 13:41

:devil::devil:
Cytat:

Napisał fassi (Post 416350)
Kolezanko Ambiwalencjo, przyjedz do berlina, tu jest megastor louisa i polo u mnie za plotem, hein gericke troche mniejszy. Glowa Cie rozboli od tego wyboru ze nie bedziesz miala co wybrac ;)

ps. tera widze zes sie chlopie damski nick wybral, to znak ze z ubraniami bedzie ciezko :D

:devil: :hehehe:

Adampio 08.02.2015 13:46

Jak nie masz prawa jazdy to skąd wiesz, że Ci motór podpasi? Na kurs wystarczy byleco. Ja swoj zrobiłem w kasku Tornado za 60 zł., butach górskich i skórzanych cywilnych rękawiczkach.

fassi 08.02.2015 14:07

Takie moje przemyslenie, ze kupowanie ubioru na motur nie majac ani motura ani prawka (ani umiejetnosci? ) to jak kupowanie kondonow nie majac ani dziewczyny ani kasy na prostytutki.

I tak bedzie Cie uwierac...

Kask se kup, a jak juz bedziesz miec motura to mozesz w jego lusterku sie przegladac ;)

ambiwalencja 08.02.2015 14:10

Cytat:

Napisał Adampio (Post 416355)
Jak nie masz prawa jazdy to skąd wiesz, że Ci motór podpasi? Na kurs wystarczy byleco. Ja swoj zrobiłem w kasku Tornado za 60 zł., butach górskich i skórzanych cywilnych rękawiczkach.

przecinaki mnie narazie nie interesuja. pierwszy sprzet musi byc unwersalny, wszystkiego popruboje i jak bd mial sprecyzowane wymagania to nie bd mial problemow z wyborem. zreszta czy nie mozna w turystycznej kurtce jezdzic sportem? i czy na off trzeba miec kask z goglami? szukam budzetowego startu.
pozdrawiam :)

EDIT. no i z tym sie zgadzam. w takim razie jaki kask integralny o najwyzszym stosunku wartosci/jakosci do ceny? fikusne malowania nie sa w moim guscie, kolory nie istotne ale najlepiej rzucajace sie w oczy. zalezy mi na niskiej wadze, szczelnosci i ogolnym komforcie uzytkowania. jakies alternatywy dla ls2?

calgon 08.02.2015 14:12

zrób prawo jazdy bo może się okazać ,że motocykl to nie Twoja bajka!

bass 08.02.2015 14:13

a to już nie te czasy? co liczył się motur a na kaski i inne rękawiczki każdy miał wyjebane, bo (jw) - liczył się motur, jazda i kilka tysi (tak, tysi) na paliwo..? :D zawsze jakiś orzech się znalazł i dzidaaa!! :D a tera to co?? jajco... moda :D

DRAGON76 08.02.2015 14:17

Cytat:

Napisał fassi (Post 416358)
Takie moje przemyslenie, ze kupowanie ubioru na motur nie majac ani motura ani prawka (ani umiejetnosci? ) to jak kupowanie kondonow nie majac ani dziewczyny ani kasy na prostytutki.

I tak bedzie Cie uwierac...

Kask se kup, a jak juz bedziesz miec motura to mozesz w jego lusterku sie przegladac ;)

Flaszka za wpis :haha2:

bass 08.02.2015 14:21

kiedyś jeżdżenie motocyklem było mniej problematyczne, teraz trzeba się ubrać najpierw, potem zarejstrować na forum, poczytać i pooglądać zdjęcia, potem pooopowiadać, - "wiesz, tam nie warato jechać, widziałem na fotach bo jeden gościu był... a tak ogólnie to nie ma gdzie jeździć, wszystko widziałem...."

Moja rada - kup se Ambiwalencja kask za stówe, rękawiczki jakieś zwykłe i motur :D potem se kupisz inne lepsze - jak już sprecyzujesz swoje potrzeby - a te co kupisz teraz będziesz dawał panienkom co je do lasu będziesz na wycieczki woził, więc nie stracisz na tym zakupie :D a i może coś podymasz :D bo jak to pisał poeta - taki sposób jest na laski - kupić motur i dwa kaski :D

Tomas_XRV 08.02.2015 14:23

Cytat:

Napisał fassi (Post 416358)
Takie moje przemyslenie, ze kupowanie ubioru na motur nie majac ani motura ani prawka (ani umiejetnosci? ) to jak kupowanie kondonow nie majac ani dziewczyny ani kasy na prostytutki....

Mistrz ciętej riposty :haha2::haha2::beer2:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.