![]() |
Fazik już Ci się od tego multigender Berlina pomieszało :D Jakub to męskie imie :D
|
:devil::devil:
Cytat:
|
Jak nie masz prawa jazdy to skąd wiesz, że Ci motór podpasi? Na kurs wystarczy byleco. Ja swoj zrobiłem w kasku Tornado za 60 zł., butach górskich i skórzanych cywilnych rękawiczkach.
|
Takie moje przemyslenie, ze kupowanie ubioru na motur nie majac ani motura ani prawka (ani umiejetnosci? ) to jak kupowanie kondonow nie majac ani dziewczyny ani kasy na prostytutki.
I tak bedzie Cie uwierac... Kask se kup, a jak juz bedziesz miec motura to mozesz w jego lusterku sie przegladac ;) |
Cytat:
pozdrawiam :) EDIT. no i z tym sie zgadzam. w takim razie jaki kask integralny o najwyzszym stosunku wartosci/jakosci do ceny? fikusne malowania nie sa w moim guscie, kolory nie istotne ale najlepiej rzucajace sie w oczy. zalezy mi na niskiej wadze, szczelnosci i ogolnym komforcie uzytkowania. jakies alternatywy dla ls2? |
zrób prawo jazdy bo może się okazać ,że motocykl to nie Twoja bajka!
|
a to już nie te czasy? co liczył się motur a na kaski i inne rękawiczki każdy miał wyjebane, bo (jw) - liczył się motur, jazda i kilka tysi (tak, tysi) na paliwo..? :D zawsze jakiś orzech się znalazł i dzidaaa!! :D a tera to co?? jajco... moda :D
|
Cytat:
|
kiedyś jeżdżenie motocyklem było mniej problematyczne, teraz trzeba się ubrać najpierw, potem zarejstrować na forum, poczytać i pooglądać zdjęcia, potem pooopowiadać, - "wiesz, tam nie warato jechać, widziałem na fotach bo jeden gościu był... a tak ogólnie to nie ma gdzie jeździć, wszystko widziałem...."
Moja rada - kup se Ambiwalencja kask za stówe, rękawiczki jakieś zwykłe i motur :D potem se kupisz inne lepsze - jak już sprecyzujesz swoje potrzeby - a te co kupisz teraz będziesz dawał panienkom co je do lasu będziesz na wycieczki woził, więc nie stracisz na tym zakupie :D a i może coś podymasz :D bo jak to pisał poeta - taki sposób jest na laski - kupić motur i dwa kaski :D |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |