![]() |
Czlowiek daleko szuka a ma pod nosem doslownie (do Olka mam jakie 3 km). Jak bede miec chwilke podjade pomacac. Dzieki
|
wilq to daj znać bo widzę, że do NXa też mają, a szukam właśnie :)
|
Zwróć wilq-u uwagę czy są szwy czy zgrzewy. A jak szwy to czy uszczelniane.
|
Byłem Panowie na macaniu....
Niestety dane mi było macać tylko przez folię - oczywiście nie ma opcji, żeby otworzyć. Całość zapakowana była na grubszej tekturze - grubość tektury była mniej więcej równa grubości podwójnie złożonego "pokrowca" - czyli sam materiał raczej cieniutki. Elementy ewidentnie szyte (z każdej strony zakładki po 2 szwy) i z tego co udało mi się dopatrzeć na tym koniec. Estetyka zakończenia szwu pozostawiała co nie co do życzenia - dyndające nitki przy zakończeniu (przecież to można jakoś zatopić). Wg mnie nie warte tych złotówek. Podsumowując - nie ma to jak kanapa wykonana przez mistrza Zeta - poza tym nie stać mnie na tanie rozwiązania. |
Spoko, dzięki za info.
|
Witam, panowie moze ktoś ma na zbyciu kanape wydarta do oddania do RD07A to bym wziął za przyzwoitą kwote..
|
Nie chce Cie martwic ale kanapy w nawet beznadziejnym stanie trzymają cene :/
|
mam na stanie nowe obszycie na ori kanapę do 07A.
uszyli mi w AutoFotel w ursusie. jak wysyłałem kanapę do Zeta, zdjąłem. była używana może dwa tygodnie, jakby komuś coś to priv |
Mam kanape juz po przeróbce i dla mojego poprzednika byla ok, bo byl lrzejszy i niższego wzrostu. A dla mnie jest za twarda robie 400km i już w zadek łupie , tak ze szukam zdezelowanej kanapy do przeróbki bo tą szkoda mi psuć..
|
Paweł 4x4
masz może zdjęcie kanapy z założonym pokrowcem tego do sprzedania ? ile cenisz za niego PLN ? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |