![]() |
standardowo i jo jodem :)
|
Ja też będę i to możliwe ze w tym roku z zoną ;) u Brunetki i Diverka oczywiście :D:D:D
|
W tym roku niestety (przepraszaaaam państwo K. :)) rozbijamy się na górce, na przeciwko sceny. Jak bicio mówił, giermańskim camperem przerobionym z budowlanej taczki z czysto pkp-owym wyposażeniem wnętrza. Będzie prysznic i w ogóle platforma taneczna na dachu.
|
Plaża leżaki... i rokenroll :D
|
To i ja będę:)
|
Cytat:
Cytat:
|
To sem ja netoperek :)
Obecność obowiązkowa :)!!!! |
I My będziemy , tak jak w zeszłym roku będzie to połowa naszego urlopu więc furmanką zajedziemy.
|
Standardowo będę z żoną na polu motocyklowym, Diwerków się odwiedzi. Korci mnie jechać już od wtorku i w sobotę w największy bałagan już się zmyć. Kto dołączy we wtorek?
|
Zawsze jeździmy od wtorku, tyle że samochodami, później już zamykają wjazd dla samochodów. Nie wiem, czy dalej się da, ale jak nas nie wpuścili drogą, wjeżdżaliśmy polami :) Nawet ludzie z PP się dziwili, "że nas jeszcze wpuścili".
Wyjeżdżać spokojnie można w niedzielę, ale tak chyba max 8-9 rano, w zeszłym roku nikt mnie nie posłuchał i z pola namiotowego wyjechaliśmy o 11, a z Kostrzyna o ... 14 jedenkurwawielki korek, zazdrościłem motocyklistom :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |