![]() |
mam kurtke i spodnie serii ALLROAD.do tego jeszcze jedna kurtke serii NICO.jestem bardzo zadowolony.POLECAM!!!
http://www.rukka.de/ |
Niektóre kurtałki ze spodniami to można niezła AT kupić. Moim zdaniem trzeba jeszcze brać pod uwagę że pierwsza lepsza gleba, a niedajboże małe szlifowanko na asfalcie i po kurtce rukka. Tutaj żadna kosmiczna technologia rejli nie pomoże, a jaki ból........
|
No własnie chyba niekoniecznie.
Napewno tak sie stanie z Cordurą 500 ale czy juz z ARMAXem czy SRO? Bogaty Niemiec nie dosc, ze ma ubezpieczone moto, to ciuchy pewnie też, wiec sie nie boi. Nie dla nas, to jeszcze, nie dla nas. |
Cytat:
|
Zamiast walić głową w ścianę, lepiej się nie przewracać. Kto to słyszał żeby jadąc na motocyklu trzeć kurtką albo spodniami o ziemie ;)
|
Cytat:
|
Nie no oczywiście, ale nawet taka rukka po glebie wygląda jak zwykła szmata :0. I nikt mi nie powie, że jakiś materiał wytrzyma nawet mały szlif i będzie wyglądała ok . Może jest jakiś chętny na mały test. Stawiam kratę browara .......... za dobry wygląd kurtki. W niemcowni to pewnie jest niższa stawka OC AC za posiadanie bezpiecznej odzieży (chodzby RUKKA)
|
Rukka nie ma w swojej ofercie kurtek/spodni ze skórzanymi wstawkami? To fajny patent jest.
W mojej karierze miałem dwa szlify po kilkadziesiąt metrów. Na skórzanej kurtce nie ma wiele uszkodzeń, a w tekstylnej zieje dziura na całe przedramię. Skórzane wstawki byłyby git. |
Cordury i skóry w jednym ciuchu już sie za często nie robi. Myślę że ze względy na dwa zupełnie inne sposoby konserwacji tych materiałów
|
Dzięki za opinie, na pewno się przydadzą przy wyborze! :) Jadę do Niemcowni więc zobaczę co mają ciekawego i w jakich cenach!:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22. |