![]() |
No właśnie...
Niech się ta zima kończy :). Teraz mnie dopiero oświeciło - rambo, do Maroka kcesz Zenona :D? |
Cytat:
|
Jest w trójmiescie specjalista od lamp. To Przemo. Od dłuzszego czasu prowadzi sklep z lampami i to nie sufitowymi bynajmniej. Robi też xenony. Ten gość moze się fachowo wypowiedzieć, tylko żadko tu zagląda. Postaram się go tu sciągnać...
|
No właśnie, przydałby sie ktoś kto się zna. Dzwoniłem po sprzedawcach, mówią że bedzie pasić, ale narazie się wstrzymuje. Są nawet takie zestawe z regulacją mocy od 30 wat do 50 wat. Nooo cuda wianki :)
|
Cytat:
|
soczewkami mam wrażenie że świecą gorzej od zwykłych H4. Miałem w aucie i kupa a nie światła były. Na kanałach CB tirowcy też narzekają :Sarcastic:
|
Cytat:
|
Masz ksenona w oryginalnej lampie w AT..? Mijania i długie..?
|
Cytat:
to zdjęcia właśnie pokazuje jak będziesz oślepiać, nie tylko jadących z przodu ale tez babcie na poduszkach w oknach :oldman: |
jako lansik dobre, ale do afri bym tego badziewia nie pchal......za to soczewki na gmole i owszem......
ze slabych swiatel to chyba gs-y sa znane nieprawdaz????(albo ich wlasciciele czesto niedowidza........) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |