![]() |
Ciekawa sprawa,
poczytałem regulamin i jedno co mnie zdziwiło to konieczność posiadania gaśnicy w motocyklu :eek: Apteczkę to ewentualnie można do camelback'a ale gaśnica?? Przyłączam się do pytania "maro", jak szybka trasa (jakie przełożenia)? pzdr |
A tutaj w sobotę III Zimowa Integracja 4x4 Kryspinów 2009 może się ktoś wybiera ??
http://www.motosmok.pl/09/3integracja/3integracja.php |
Trochę danych na temat regulaminu.
Maczam trochę palców w tym rajdzie od strony regulaminowej i gaśnice w motocyklach są ... niepotrzebne. Na dniach o ile już nie jest zmieniony regulamin ten zapis wypada :) Trasa raczej pod mocne przełożenia, teren techniczny ma być. Pętla 2200m jak dobrze pamiętam z zarysu. StartPoint i ewentualnie będzie w połowie trasy jakieś małe Depo na naprawdę jakby co. |
Do Krakowa również jedziemy, będzie bardzo ciekawie w te śniegi !!
Mariusz, bierz Kajtka i startujemy ! |
Będę starał się Wam kibicować :)
|
No i dupa. Wyjebałem się na asfaltowej dojazdówce i ledwo chodze. Jazda po lesie jest bezpieczniejsza. Po rajdzie ;(
|
Wracaj do zdrowia ,czeka Cię następny rajd w marcu :)
|
już mi w oczach stoi jak was baba objedzie ;)
|
Witam ponownie.
Ramires, skoro maczasz już w tym paluszki to odpowiedz mi proszę na następujące pytania: - czy taki zupełny amator ma co szukać na tej imprezie? - wyczytałem gdzieś w regulaminie, że moto musi być zarejestrowane. Czy musi być założony pełny kit homologacyjny? No i pytanie do pozostałych? Wybiera się kto? Mam na myśli coś więcej niż kibicowanie :) pzdr. |
1 Załącznik(ów)
Pozwolę sobie odpowiedziec. Kazdy moze startowac i jechac swoim tempem do czego zachecam, swietna zabawa i trochę współzawodnictwa.
Sorki ale chyba inny regulamin czytałeś ;) W zalaczniku fragment regulaminu. Dowod rejestracyjny nie jest konieczny-zalecany. Zastanawia mnie tylko dowod badania technicznego. Czy wystarczy jakikolwiek kwit z jakiegokolwiek warsztatu, jakieś szczegóły na ten temat. A może teoria się różni od praktyki i zapominamy o tym zapisie ;). Nie spotkałem się z takim wymogiem wcześniej. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |