![]() |
Jak kupowałem swojego, to macałem i Arai i Shoei. Moje odczucia są takie, że Arai jest sporo lepiej wykonany i do tego MA daszek, to co jest w Hornecie to jest za małe i średnio działa. Ale jak to bywa, kupiłem Shoei, bo trafił się nowy za pół ceny - więc się nie zastanawiałem. Jestem zadowolony, ale jakbym miał za tę samą cenę, to Arai.
|
Cytat:
|
A ktos mial pierwszego Tour x? Ja sie wlasnie pozbywam Horneta Ds Sonora a moge za grosze miec pierwszego tour x, i ciekaw jestem czy warto to wziasc.
|
Michal -pardą:), oczywiście mówię o DS, czy stary to nie wiem, lecz mój ma ze 3-4 lata i hm..w sumie teraz to wszystko się 'szybciej' starzeje.
|
Cytat:
|
Dzięki Panowie uwagi. Proszę jeszcze o informacje czy masa Horneta ADV (ok 1600 g) nie przeszkadza w dłuższej jeździe. Dotychczas latam głownie po krzakach w Airohu Stelt, który waży ok 1000 g. To jednak spora różnica w masie.
|
Mam Horneta od okolo 5 lat, mnie nigdy jego waga nie przeszkadzala, nawet na miesiecznych wyjazdach.
Jezdze teraz w neotecu i jest cichszy, ale mniej "adventurowy" i w ciul bardziej praktyczniejszy, znacznie bardziej ale wiesz tak znacznieee bardziej :) |
Ja tez mam horneta DS i neoteca. Hornet lezy bez roboty. W offie to uzywam vfx-w, a w dlugich wyprawch neo.
Ale hornet nie spredaje, bo jak jest zimno, no nadaje dobrze do off jazdy. K.... pieczone, niema zadnej uniwersalnosci ))) |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |