![]() |
curlik a rozważasz którą połowę czerwca ? bo może i ja bym sie podłączył jak by sie oczywiście dało. na ile dni planujecie wypad?
|
Jak wspomniałem powyżej szczegóły (termin, trasa, ilość dni) będą znane wraz z upływem czasu (maj) a konkret pewnie końcem maja. Wstępnie w Bieszczady na jakieś 3 dni, a Ukraina koło tygodnia - zależy jak będzie, pogoda, kasa, warunki, czy się nam nie znudzi:). Względem tras to chcemy jak najwięcej terenu i to nie raczej nie lajtoweg:). Lecimy na dr, xr może drz. Jeśli ktoś chce się załapać na ten wyjazd - nie widzę przeszkód, proszę tylko o kontakt. I chwalcie się panowie Waszymi przygodami (fajnymi i złymi) w tym pięknym (? - nie wiem) kraju.
|
Wjazd przez Biesy całkiem słuszny, a okolica po tamtej stronie daje spore pole do popisu. Mozna improwizować do woli:
http://www.biesowisko.pl/imprezy.php?item=11 PZDR! |
Niezły opis i ciekawa relacja Elwood. Dzięki za to, oddaje klimat:) mam nadzieję że nam również uda się w tak ciekawy sposób to poznać i może zajrzeć do miejsc przez Ciebie odwiedzonych. Jeszcze raz dzięki.
|
Jeśli będziecie w Przemyślu to dajcie znać, może zabiorę się z Wami w Bieszczady na dzień-dwa. A i garaż mam jakbyście potrzebowali. Tylko wcześniej dać znać należy:)
Pozdr |
No świetnie borunin, dzięki za zaproszenie - może skorzystamy:)
|
witka my bylismy w maju 2007 w okolicach Kołomyji. Rewelacja. terenu pod dostatkiem, nikt sie nie interesuje gdzie i kiedy jezdzisz. Polecam okolice miejscowosci Kwas, drogi wzdluz białeg i czarneg Czeremoszu. trzeba uwazac na rogatkach miast- stale posterunki drogowki. Poza tym piekinie i niedrogo.
|
wyglada na to ze przy tym kursie dolara i euro to zostanie nam tylko Ukraina. Zakarpatskaja oblast godna polecenia. Moze byc hard enduro, moga byd drogi szutrowe. Co chcecie. Od Rachowa na wschod az po Czerniowce jest mnostwo zabawy...
|
ktoś myślał o Czarnobylu?
|
Cytat:
pzdr PS. I chyba zamiast GPSa na kierownicy trzebaby wymotac jakies mocowanie pod Geigera:Sarcastic: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |