![]() |
Cytat:
|
złombol fajna sprawa i po głowie chodzi od kilku lat
niemniej na liście priorytetów jest jeszcze jednak za daleko :) najfajniej byłoby chyba większą ekipą jakimś żukiem/nysą/uazem :D tegoroczna edycja z metą w Afryce dość hadcore'owa |
oszkurefka, zacna trasa :drif: Zawsze chciałem mieć MZtkę :) I wakacyjne wypady odpuściłem. No to...
|
a tam hardcorowa. Nie straszcie mlodych bo gotowi sie wystraszyc i zostac w domu. Ot pojezdka 2tygodniowa na starych pierdzipedach.
|
Jakby fundusze dopisały to można się porwać na te włochy, do września czasu sporo. Z tego co czytam oni chcą to zrobić w 7 dni ? Jak rozumiem w jedną stronę ?
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 60194 Jeśli chodzi o wyjazd to wstępnie byłem zainteresowany. Niestety baaardzo nie odpowiada mi termin. Gdybyś był chętny na wakacyjny rekonesans przed Złombolem to fura stoi i można pogadać. Pomysł ze starymi motocyklami tez mi się podoba. Mało tego, zmotywowałeś mnie do działania. W tym tygodniu przywożę do garażu Jawę 350, którą kupiłem z kumplem na spółkę jakiś czas temu. Była sprawna, ale kolega wpadł na pomysł, że zrobi kapitalkę. Ostatecznie trafiła do szopy w kartonach. Nawiązując do obecnych trendów kinowych wygląda mniej więcej tak: Załącznik 60195 Założę wątek i będę oczekiwał pomocy przy składaniu :D |
Cytat:
Ja się głowię, czy z tego nie zrobić podróży poślubnej. |
No niestety rozłożyć jest dosyć łatwo.
Trudniej to z głową poskładać... |
Moja pierwsza myśl - jadę na MZ, CZ lub Jawce. Ale czytam, że na dojazd jest 5-6 dni, do tego trasa nie do końca po najszybszej linii, a gógl na dzień dobry podaje z Katowic do Palermo 2400km. Przy 6 dniach jazdy daje to 400km dziennie. Jak coś się zjuma po drodze, to... to w ogóle możliwe na takim wiekowym 2-paku? :p Chyba jednak kupię jaką favoritkę, czy inną ładę :) Ew. poldasa trucka, na pakę wrzuci się lekko rozmotowane 2 motki i na miejscu będzie można zaliczyć jakiś piach :p
|
Ale tam po drodze wiele osób ma opoźnienia. I zamiast 5 dni kupa ludzi jedzie 6 lub 7. I wtedy wychodzi mniejsza ilość km na dzień.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |