![]() |
Ja polecam UFO scorpion w którym praktycznie jeżdżę wszędzie i zawsze . Jak dla mnie to super bezpieczny (protektory nie przesuwające się i buzer chroniący obojczyk) i do tego jeszcze bardzo wygodny w użytkowaniu.
|
Podpisuję się pod powyższą wypowiedzią. Ufo fajnej jest.
|
Mam ten model Ufo od kilku lat - widziała już wiele i kilka poważnych dzownów przeżyła na mnie - polecam
|
Też polecam UFO SKORPIONA super testuję od 2011r
|
A czym to się różni od chińczyka za 200PLN maks?? Poza wyszlifowanymi krawędziami.
pzdr Jac |
Ja w swojej UFO przejechałem ponad 100 tys km w rożnych warunkach i jest w stanie dobrym. Ciekawe jak by wyglądał Chinol .
|
Dziękuję. Taki okres kilometro-godzin użytkowania faktycznie robi wrażenie.:dizzy:
pzdr Jac |
Wybieram właśnie zbroję ale niestety nie mam jak przymierzyć czegokolwiek...
I tutaj prośba: Czy moglibyście podać swoje wymiary i rozmiar zbroi ? Mam 182cm, 96cm klata; 65kg (sama skóra i ości;) ) (acerbis koerta2.0, ufo scorpion, 661, thor, o'neal ?) ps. Trochę wymiarówek po forum znalazłem jednak były to piwowarskie wymiary 2XL itp. ;) Pozdrówka aXon |
183 cm, 105 cm, 82 kg - Ufo XL i ma luz
|
Miałem UFO Scorpion "L" 178/70 kg/ 96 klatka. Tragedia. Sztywne, słabo dopasowane, po prostu drewniane. Zamek dość szybko zapchał się pyłem i zepsuł.
Teraz mam Leatt Airfit w rozmiarze S/M. Najlepsza zbroja jaką miałem na sobie. Super dopasowanie, wszystkie elementy ściśle przylegają i zawsze są na swoim miejscu. Do tego lekka i przewiewna. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |