![]() |
Pozwolę sobie odkopać temat :)
Może ktoś zwiedził Deltę w międzyczasie? Przy okazji zaczęły mnie interesować spływy kajakowe w Serbii / Bośni. Nie chodzi o raftingi i kajakarstwo górskie "z folderu turystycznego". Szukam czegoś, co będę mógł zorganizować samodzielnie. Tematy z pogranicza kajakarstwa górskiego są ok, ale na "wyczyn" jeszcze za wcześnie. Ewentualnie znacie jakieś kajakowe FAT? :) |
Mam kumpla co pływa po tych rejonach tylko oni są poyebani i walą w zbrojach jedynkami po tych rwących rzekach. Mnie chodzi po głowie rejon zlewni Morza Białego. Rzuć okiem na ten kanał.
https://www.youtube.com/channel/UCzG...BS4vlgg/videos |
a nie pływał tam kiedyś Misza???
|
Cytat:
Pozdrawiam trolik |
Subiektywnie pisząc sama delta dupy nie urywa, ale zależy co kto lubi:-)
http://africatwin.com.pl/showthread....dunaju&page=10 Pisałem z poziomu łódki a kajakarz może odebrać to inaczej... Edar zasnął na ten przyklad:-) |
1 Załącznik(ów)
Kurde, sam już nie wiem...
Wniosek z tego jest taki, że muszę się tam wybrać i zobaczyć osobiście :) Na bank ludzie pływają tam kajakami, bo znalazłem filmiki. Na bank dużo zależy od tego, kiedy się Deltę odwiedzi. Obstawiam, że wiosna, kiedy jest tam mnóstwo ptaków i jeszcze nie jest ekstremalnie gorąco powinna być ok. No, ale nie wiem :D @Emek Morze Białe zajebiste, ale Delta zdecydowanie bardziej przystępna na początek (bliżej, taniej, mniej zamieszania). No, a to co poyebańce wyprawiają, to mi się marzy w formie wyprawowej. Bawiłem się kilka razy na torze w Wietrznicach i zasadniczo lubię to :) Załącznik 92871 Niestety to trochę jak jazda na trialu. Wygląda banalnie... Do tego ciężko jest się nauczyć na licznych górskich, mazowieckich rzekach ;) |
Kiedy planujesz tam jechać?
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Szczerze mówiąc nie wiem jeszcze.
Chciałbym znaleźć kogoś, kto mi podpowie kiedy najlepiej. Spotkałem typa, który był w lecie i powiedział, że nie dało się wytrzymać. |
Cytat:
pozdrawiam trolik |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |