![]() |
Każda firma jaką znam ma taką samą. Jak masz 54 kupijesz S jak 61 XL. Czy jakoś tak
przecie jest link do aukcji... |
Czosnek ... takich XXL to ja mierzyłem kilkanaście .... niektóre opisane XXL (np. AIROH) .... nawet na czubek mi nie chciały wejść ..... stąd pytałem o realne odczucia co do rozmiaru ... Nie mniej dziękuję za fatygę i wklejenie tabelki. (tak jak reklamują motocyklowe buty Diadora ... proszę zamawiać o 1 rozmiar większy niż państwo nosicie w przypadku innego obuwia ).
INFO DLA RAMBO : BIORĘ 1 SZTUKA , KOLOR BIAŁY, ROZMIAR XXL. ( i napisz angolom, że mają dać największe XXL jesli maja jakieś podgrupy ) |
Cytat:
|
To widzę Endriu ze masz problem.
I to spory hehehe problem Sprawdź to: http://africatwin.com.pl/showthread....6660#post46660 |
Cytat:
|
brakuje i to napewno :Sarcastic:
|
Cytat:
346 = ZAJEBISTY TANI KASK 347 = ZAJEBISTY TANI KASK z blendą To Rambo się porobiło. Piwo możesz mi postawić przy okazji:) |
piwo to dobre nawet bez okazji, jak nie dasz kasy nie zamawiam dla Ciebie :p
|
ENDRIUZET ma racje . Ja mam 61 i nic z XXL w jednym ze sklepów na mnie nie weszło.Choć kilka na siłę wcisnełem. Podane wymiary nie zawsze odzwierciedlają rzeczywistość.
|
Np rozmiarówka uvexa - u mnie uvexa enduro na łeb nie weszła a ten sam rozmiar horneta pasił... Rozmiar rozmiarowi nie równy.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |