![]() |
Ooooo Nieeeeee :(
Jedziemy w sobote z rana na tydzien na narty. A moze udaloby sie przelozyc na nastepna sobote? |
Cytat:
|
Joluś. Hondzia jest przepiękna - tak jak już pisałam. W dodatku pasujecie do siebie. Chyba masz słabość do czerwonych moto ;) choć kanarki też Ci się podobają :) Życzę mocnych wrażeń z jazdy i mało lądowań w krzakach - chyba że zamierzonych ;)
|
Ojapierdziele!
ależ wypasiony!! zazdroszczę i gratuluję!!! bez opijania sie nie obejdzie;) niestety nie damy radę sie pojawić teraz w sobotę. karolcia wspomniała śmigamy na narciochy i przełożyć sie nie da:/ ale tak po naszym powrocie chciałem zaproponować imprezowanie w SO, justyna mnie molestuje żebym was wszystkich ściągnął i co by my pobalowali troszkę;) no i mi się ten pomysł podoba, tak więc po powrocie wrócę do tematu. |
:Thumbs_Up: No gratulacje :) Fajny sprzęcik dla babki ...
Rozumiem że na następnej edycji Jura Endurance Days startujesz ze wszystkimi a nie czekasz na nas przy bunkrze ? |
Gratulacje - fajny sprzęt. Teraz mamy już prawdziwą drużynę "Enduro-Lejdis" :). Elutka, Maćka - Wasza kolej.
Buzia |
po prostu PIĘKNA -życzę udanego latania
|
Jezus Maria, nie żartowały, jednak skopią nam dupsko...
Piękna bejbe. |
Cytat:
|
Jola, a dasz się przejechać?
A jak ja bym stopami sięgał Matki Ziemi to nawet może bym odkupił od Ciebie za rozsądną cenę ?:) Eny łej - Gratulacje |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:44. |