![]() |
Cytat:
Fabrizio mam nadzieję że tym razem sie uda dotrzeć. |
1. Fabrizio13 + Aniela + kajak 2 os.
2. Łysy 3. f4u+karola ale tylko na wieczorne biesiady przy ognisku. |
1. Fabrizio13 + Aniela + kajak 2 os.
2. Łysy 3. f4u+karola ale tylko na wieczorne biesiady przy ognisku. 4. rupert |
Nikt nie chce kajakiem płynąć ??? :(:(:( proszę się nie martwic pogodę zamówiłem z Włoch :D:D:D
|
Nam termin koliduje, a szkoda, bo płynęliśmy tamtędy 3 tyg. temu (Fabrizio, masz pozdrowienia od Łysego ze Skwierzyny, świat jest mały) i baaardzo się nam podobało.
Wahających się zachęcam do kajaków, jest mega! |
Wiem, że rupert chce kajakiem :) to ja bym się podłączył ale ja skręcam tylko w prawo :) Tak w sumie to nadal nie wiem w jakim stanie będę miał łape ale na 95% będę :) Do kiedy wpłaty Fabrizio?
|
raczej będę. ale bez kajakownia .. raczej.. :D
|
Cytat:
1. Fabrizio13 + Aniela + kajak 2 os. 2. Łysy 3. f4u+karola ale tylko na wieczorne biesiady przy ognisku. 4. rupert + kajak |
No to ja może tradycyjnie przybędę z kociołkiem,tak że jak ktos ma nadwyżki cebuli i marchewek to pakować w sakwy.Prawdopodobnie moja sqwo też przyjedzie ze mną to bym z nią płynął kanoe,ale jest ciepłolubna i jak będzie pizgało to nie ma siły jej zwodować.
|
Też chcę być, ale czy dojade to nie wiem. Roboty mi się nazbierało od cholery. Wejde do garażu to nie wiem gdzie łapę włożyć. Jeszcze się zimno robi i trzeba pokończyć przed sezonem na zmianę opon. Jeśli już to będzie mega spontan z mojej strony i jakoś w piątek koło północy bym przybył.
Fabrizio - wcześniej zadzwonie:D :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |