![]() |
Emek, jedno pytanie, może nieco wyprzedzające realcję - ile dni Wam zajęła ta podróż? Pytam, gdyż w 2017 wybieram się do Azji Centralnej, ale kompletnie nie znam warunków tam panujących i nie wiem jakie dzienne przeloty szacować... Mam do wykorzystania 23 i pól dnia... Zakładam, że w takim czasie dam radę odwiedzić kazachstan, ale nic już więcej...
|
:Thumbs_Up:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
chemik Jak zakładasz odwiedzenie tylko Kazachstanu, to nie wiem czy nie lepiej dać sobie spokój. Kazachstan to strasznie nudne miejsce (przynajmniej z naszej dojazdowej perspektywy) |
W fotorelacji afryczka ciągle na dalszym planie hehe, czekamy na dalsze odcinki :-)
|
Cytat:
Emek no to mnie zaskoczyłeś ... obstawiałem, że do czasu nastania grudniowych długich wieczorów nikt nie ruszy z relacją. Kufa muszę dopisać, że młody bardzo służbowy celnik konkretnego klina mi zapodał z niewpuszczeniem opon po lekkim przebiegu. Powiedziałem, że są nie nowe bo myślałem, że mi cło naliczą jakieś, a tu proszę jakie prawo eleganckie uniemożliwiające nawiezienie do kraju używanego szrotu gumowego od Angeli za naszej zachodniej miedzy. Sumasumarum moje Mitasy E07 z przebiegiem > 6000 wjechały jako nowe :) |
Cytat:
Emek, wybacz dygresję... Wracaj do Swojej relacji... |
rozkręciłem się z czytaniem, i koniec... dawaj pan co było dalej :)
|
:hello::lukacz::lukacz::lukacz:
|
Proszę o cierpliwość. Na czas oczekiwania Tereska w otoczeniu pięknej kirgiskiej flory :D.
http://i.imgur.com/vnv3zwj.jpg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |