![]() |
A już się zmartwiłem że robi się politycznie;-)
No kurde pojechałbym, tylko że zaczyna brakować urlopu w tym roku. Może w 2010. Jeśli będzie taki plan, już się piszę. P.S. Foty są eleganckie JaroGL |
Cześć, chętnie do Was dołączę. Myślę o Albanii od jakiegoś czasu, ale nie mogłem zebrać chętnych. Powiedz jaki macie pomysł na tą wyprawę, jakie miejsca planujecie odwiedzić i czy planujecie jechać z pełnym ekwipunkiem, namiot kuchenka, spanie na dziko itd. Widziałem, że temat już masz sprawdzony i najwyraźniej poprzednie wyjazdy uważasz za udane. Pozdrawiam!
|
Tez chodzi mi po głowie juz od jakiegos czasu Albania
termin wydaje sie byc przyjazny chętnie pogadałbym o tym |
Już jakiś czas się zastanawiam nad tym pytaniem:
A czemu Albania? Jak chcecie pooglądać śmieci koło drogi, syf kiłę i mogiłę to wystarczy do naszego pegie-eru jakiegoś pojechać. Chociaż tam tego więcej, to fakt. |
właśnie dlatego że brak tam cywilizacji
|
Cytat:
-zajefajne góry -nie ma problemów z zakazami wjazdu, ogniskami, noclegami na dziko -nie ma problemów z władzami -pełna egzotyka -No i Albania (wraz z Mołdawią) to chyba dwa najmniej ucywilizowane kraje europejskie A jeśli chodzi o śmieci to zgodzę się ale w górach śmieci nie uświadczysz. Wniosek mój jest taki, że Albania jest fajna jeśli celem nie będą asfalty i miasta. |
No tam generalnie z niczym nie ma problemu.
Dostaniesz kałacha, koke, here, marlboro i inne marki bez najmniejszego problemu. Co do najmniejszego ucywilizowania to się zgodzę, szibtari i tyle. Jakoś ten rodzaj braku ucywilizowania mi raczej nie odpowiada. Ja bym to nazwał "dziczyzną". Górki fajne to fakt. Ciągną się od Czarnogóry a nawet wcześniej. W każdym razie powodzenia no i dajcie znać gdybyście planowali przez BG przejeżdżać. |
Cytat:
|
Stoner
dzisiaj niestety wyjezdzam na trzy dni ale jesli masz chwile w czwartek lub piatek po południu, to ja jestem otwarty na spotkanie |
W czwartek po pracy brzmi dobrze- ok. 18 lub później, proponuję jakieś cywilizowane miejsce z WLANem w centrum, to na laptopie będzie można podpatrzeć miejsca, o których każdy z nas myślał. Zaproponuję coś konkretnie na priva bliżej czwartku. Pozdrawiam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |