![]() |
Cytat:
|
Będę śledził temat. Wygląda że na Archangielsk nie uda mi się znaleźć chętnych wiec Norwegia czymu nie. Przypomnę sobie studenckie czasy
|
1 Załącznik(ów)
Jedno z miejsc które chciał bym odwiedzić. Lysefjord
Załącznik 66498 |
O ja pikole! Przekonałes i mnie..;)
Śledzę wątek i planuje urlop. Jedyny problem u mnie to max 10 dni od weekendu do weekendu ale luz, start z Wami a potem po prostu zawine się na prom do PL.. |
Kajman sa zasady na forum ktore doskonale znasz i obowiazuja nas wszystkich wiec prosze jesli nie masz zamiaru pisac nic wiecej po za spamem to daruj sobie.
|
6 Załącznik(ów)
Załącznik 66506
61km szutru po szczytach , zaporach , jeziorach i surowym pięknie natury! Jedna z piękniejszych dróg jakie w życiu widziałem, a to pare fot z tego odcinnka Załącznik 66500 Załącznik 66501 Załącznik 66505 |
6 Załącznik(ów)
Załącznik 66507
Załącznik 66508 Załącznik 66509 Załącznik 66510 Załącznik 66511 Załącznik 66512 I jeszcze pare fot na rozbudzenie wyobrazni :) czyli aby wkurwic oczy wasze :p |
Dubel,
wystarczy bo wszyscy z FAT się zapisza! Kasuj szybko ostatnie foty!;) Ale KOSMOS, idę do garażu pokazać foty motòrom! ;) Kajman, rozmawialem z Robo i przyjdzie taki dzień, że wpadnę do ciebie na kawę.. |
Cytat:
Dwa tygodnie to tylko liznąć - weź więcej urlopu. Będę wypatrywać moto z blachami z PL - będę się szwendać w tym czasie gdzieś po północnym wybrzeżu, tyle że trochę na wschód od Nordkappu. Jakby co to, wożę ze sobą ekspres do kawy: próbowałeś jak smakuje na wodzie z górskiego potoku? :) :) Zdrówko, Miszel |
Tam jest tyle atrakcji, że w tydzień dojechałem tylko do Kristiansundu, a potem trzeba było zawrócić i powoli wracać inną drogą zaliczając kolejne atrakcje. Na Norwegie to i miesiąc mało.
Lysefjord zrobiłem w dwie strony, bo cena promu przez fjord nieco mnie przerosła. W wielu miejscach byłem, ale w Norwegii było najwięcej urywających dupę widoczków. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |