![]() |
Czyli ponownie 04 gurom.
|
Generalnie optymalnie bedzie coś koło 90/100kg/cm. Motormaniak mówi że jemu za twardo w rd04 ;)
|
Jaaasne ;).
|
No - wszystko zależy od sposobu użytkowania sprzęta. Jak jeździłem afryką po poligonie to było ok - bo nie dobijał. Ale teraz mam dzidonga, i afri używam zgodnie z przeznaczeniem - drogi utwardzone i nieutwardzone, ale drogi. I tu już jest za twardo- na łączeniach asfaltu dostaje strzały w kręgosłup. Nie wiadomo tylko czy mój amor nie był w przeszłości przez kogoś dłubany- skonfrontuje to z inną rd04 to będe wiedział...
|
Cytat:
I drobna uwaga: śrubka działa odwrotnie - czyli tam gdzie napisali "hard" tak naprawdę jest "soft" :oldman: |
ha!!!! czekalem czy ktos o tym napisze. ja ostatnio wlasnie 'dokrecilem' na maksa bo chcialem zobaczyc jak bedzie i okazalo sie ze jest mieciutko a zawsze bylo tak twardo... zeby jeszcze przod przestał stukac przy odbiciu to byloby git. no ale 100tkm i amor moze juz nie byc ten. z ta srubka to na serio niezla bania.
pozdrawiam matjas |
11,4 atm ciśnienie w Showa występuje.
Zaraz znajdę tę rozpiskę, info z amorka RD07 (nie wiem jak w RD04 jest). Więcej się nie bije ciśnienia bo uszczelniacze nie bałdzo chcą trzymać. |
jeśli już to 1569kPa :umowa: ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
:p |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |