![]() |
Cytat:
|
Tak jak wspominałem u mnie to robi w liściu.Zrobiłem ok 1000 km z tym że po czarnym to może z 50 więc trudno mi ocenić zużycie. Po tym przebiegu, który mam nie widać zużycia. Mam to zestawione z D668 na tyle (porażka - nie polecam). Generalnie przód zachowuje się.bardzo poprawnie. Nie ma zastrzeżeń do trzymania w błocie. Nie mam jednak przekonania do zastosowania tego w AT, to opona enduro na czarnym zejdzie szybko i nie będzie hamować to pewne. Ja bym ich nie założył u siebie, wolałbym T63 lub Metzeler 6 days ale to moto do innych celów. TKC 80 na przodzie daje radę zarówno na czarnym jak i w terenie, do uniwersalnego zastosowania on/off to raczej w tą stronę bym poszedł niż w oponę typowo off.
|
Odpowiedź na pytanie zadane w temacie brzmi:
Mefo Enduro Master 90/90 21 http://www.moto-opony.pl/cgi-bin/rsh...Fahrzeugart=MO Cytat:
|
Ciekaw żem bardzo co w niej takiego, że ta...??;)
|
Cytat:
Na trampka do turystyki kupilem mt21. Komplet 400zl.Maja homologacje i są chyba do 170km/h Sam przód 90/90 220zl Nie kupilem M12 . Byla duża promocja na Dunlop Geomax 51 tył i 52 przód Zobaczymy co warte |
od lat mefo na tyle i motoz desert tractionator na przod , te podluzne kostki sa mega :)
ale wlasnie znalazlem na przod mefo i kupilem , zaloze i bede sprawdzal jak sie komplet sprawi , az sam jestem xciekaw jak w terazniejszych a wiec nie najbezpieczniejszych warunkach sie beda sprawowaly razem szkoda ze nie mam nigdzie motozow :( |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |