![]() |
Coś się dzieje w temacie? Najprawdopodobniej będę się tam kręcił. W piątek rano mam jechać w tamte strony z kumplem, ja na TTR600 on TE610. Tylko on nie jest jeszcze do końca przekonany. Jeśli nie pojedzie to jechałbym sam dużym katem.
|
Wyjeżdżamy w czwartek z Lubaczowa. 3 X :at:
Jedziemy przez przejście w Budomierzu. Wiochami / jak najwięcej szutrów / będziemy próbować dostać się do Turki. Z Turki znów wiochami do Sianek. Następnie Użok i śpimy w Wołowcu. W piątek najprawdopodobniej kierunek Miżgiria i ukraińskie Morskie Oko czyli jezioro Synewir. Co dalej, czy uda nam się przebić przez góry na północ tego jeszcze nie wiemy. |
Wojtek, odpuszczacie Rowna, czy bedziecie sie na nia pchali?
|
Niestety. Chciałem sie z Wami spotkać, ale nie dostalemo odpowiedzi wiec, musialem zaplanować drogę na ciężkie. A po plytach nuda. A z innej już bylem. Wiec zwiedzimy nowe miejsca. Jesli wyslesz smsa gdzie bedziecie w piatek lub sobote to spróbujemy Was nawiedzic. Więc nic straconego i z przyjemnością byśmy Was zaskoczyli. Dawaj namiary.
|
|
Cytat:
a film ...bardzo fajny....:) |
Wrócili? czy ich zasypało?
|
Z tego co słyszałem Marek złapał smaki i... od soboty siedzi W BANI..na bani..;))
|
i czeka na nóżki renifera.
Dobrze że Brodaty będzie już za tydzień. |
Wrócili, wrócili:)
Cali i zdrowi. Wiem że spać nie możecie czekajac na zdjęcia. Postaram się dziś to zrobić :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |