![]() |
Ktoś się orientuje ile waży tego typu pierdziawka?:
https://allegro.pl/oferta/tlumik-mot...jka-8173359469 |
Koło kilograma.
|
mam taki prawie nie używany - zdjęłem z bmw 650. Obejmę chyba zgubiłem .. chyba. Oddam za 50 zł.
Lekki , wykonanie ładne. Do 650 wg mnie za mały., chyba żeby wująć db kiler , ale wtedy głośny -jak to przelot. |
Chciałem założyć, ale potrzebuje dwa takie. Zależy mi na zejściu z wagi, tylko dlatego o tym badziewiu myślę.
motormaniak jakbyś miał obejmę to bym mógł kupić - nawet dla samej przymiarki. Ale masz tą wersję "karbonową" ? |
3 Załącznik(ów)
Załącznik 92566
Załącznik 92567 Załącznik 92568 oryginalna obejma to taka cienka blaszka - nie wiem czy mam - mogę sprawdzić po nowym roku czy gdzieś jest.... ale pewnie ją wcięło skoro nie widzę. |
1 Załącznik(ów)
Mam taki w Huśce, kupiłem za flaszkę od kumpla.
Bez killera urywa łeb, z wsadką nie jedzie bo za mały przelot. Uciąłem diaksem tak z pół i jest w sam raz, w miarę głośny ale nie ryczy |
tą osłonę rury też planuje zdjąć, spróbuję owinąć bandażem, bo tak but by się przypalił, albo noga przy jakiejś glebie
|
Do 630 byly dedykowane na jedną rurę. Jak cos robić to bez maniany Pierwszy lepszy przyklad z netu |
Franz ja wiem, że są tylko że około 3tys trzeba położyć za takie cudo - a tyle nie zamierzam wydawać na wydech. Celem jest redukcja wagi i ochrona oryginalnych wdechów przed porysowaniem, wgnieceniem etc. Chinol będzie do upalania, imprez typu Tukan, EnduroRally etc. A oryginały do adwenczerowej jazdy. Chyba że po zamontowaniu będzie bardzo źle wyglądać albo za głośno to bez żalu pójdzie do kosza...
|
Kikukrotnie spotkalem na kleinazegen używki nie za 3 tys zl - a 300 euro komplet . Nie byl to FMF a inna firma
chyba GPR dokladnie nie pamietam W DE spro tego w wersji SM |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |