![]() |
Cytat:
Kierowca szalony więc będzie kogo gonić po górach :). Tam gdzie nie wjedzie z tak mocną ekipą, wniesiemy, lub objedziemy :dizzy:. |
Cytat:
Fajnie, no to mamy busa pełnego. Zresztą nasz Pan Kierownik wsio ogarnie! ;) |
Ja uderzam na 525 EXC z bańką 13l - damy radę
|
Trzymam Was za słowo z tym paliwem :)
|
Strobus zawsze mozna Peta wozic na plecach w razie W
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
Pany - weźcie kogoś z Podlasiaków z ichniejszym trunkiem - będzie i co wypić i co w razie potrzeby do baku nalać - ma chyba więcej oktanów niż ukraińskie paliwo ;)
|
Cytat:
Idę składać zawias. zdrowia |
[QUOTE=strobus1;518205]Najlepsze są takie ukraińskie napoje owocowe../QUOTE]
ZAKARPACKIE najlepiej smakują!!! Zwłaszcza jak się dojedzie do noclegowni przemarznietym do szpiku kości, zjeb...m na maxa !:p Oby do wiosny! |
1 Załącznik(ów)
ESmorodyna ( czarna porzeczka już się przeżera z alkoholem na Zakarpaciu ):).
Do tego śliweczki, lub różne orzechy w miodzie lub ser kozi, jak i i inne smakołyki i to wszystko bez konserwantów :Thumbs_Up: Załącznik 68792 Tak się nudząc i czekając na wiosnę policzyłem, mniej więcej: Asfalt: 75 km. Szutrowe, dziurawe drogi przez wioski: 105 km. Offik, połoniny: 230 km. Te odległości można tylko skrócić np. ominąć Krasną, a dotrzeć z Kołczawy do Ust Czarnej drogą która wiedzie odcinkami nurtem rzeki. Gdyby czasu brakło. Lub zmniejszyć przebiegi offowe na rzecz innych. :). A zresztą zobaczymy na miejscu. Lista na dziś: 1. Jac drz400. 2. Mikelos ktm 450. 3. Karol1989 wr-ka lub crf L. 4. Pirania wr250. Powrót w sobotę, busem. 5. Voxan ktm525. 6. Kryla xt350. 7. Rafał xrv750. Powrót busem lub na kołach. 8. Strobus Husqvarna te450. 9. Stirlitz wr250r, uzupełniono :Thumbs_Up: To ja do śliwowicy wezmę swojską kiełbachę :) 10. Wojtek xr400. Powrót w niedzielę busem, lub na kołach górami :) 11. Przemek ttr600. |
Stirlitz wr250r
Wezmę śliwowicę. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |