![]() |
...i tak tez kolega zrobil. dziekuje wszystkim za zainteresowanie i pomoc ;)
|
Cytat:
Gdzie można kupić takie kompletne handbary. |
Takie to nie wiem ale takie podobne. o dokładnie jak te poniżej
http://img29.imageshack.us/img29/9753/polisporty.jpg to kupiłem w Motostlu na Targowej MMA |
Siemka!
Swego czasu też szukałem dla siebie takich lotek-spojlerków Rally-Brush Acerbisa, i długo, długo nic.... aż któregoś dnia gdy już znalazłem to w dwóch miejscach. Ja znalazłem w INTERCARS'ie w Zielonej Górze, ale szukaj w każdym najbliższym oddziale a oni Ci sprowadzą do swego sklepu w danym mieście. Drugiego źródła nie znam, bo to Kumpel gdzieś namierzył. Powodzonka. |
Olekmotocylke albo Ramires?
|
Kupiłem dziś handbary Rally Brush z mocowaniami plus spojlerki za 210zeta komplet. Zakupu dokonałem w Intermotorsie na Łopuszańskiej. Pojedynczo wychodziło 180 + 60zł. Kolor czarny. Spojlerki sprowadzali na moje zamówienie i jeszcze jeden zestaw mieli dziś na stanie.
Pytałem też w Motopasji w Kobyłce i również mówili, że bez problemu na następny dzień mogą taki komplet ściągnąć. Widocznie skończył się problem z dostępnością spojlerków, chociaż jak się o to pytałem, to sprzedawcy bez katalogu nie wiedzieli o co kaman. ;) |
kupowałem dwa mce temu spojlery u 'włocha' w długołęce k wrocławia. 60pln komplet.
matjas |
Witajcie. Nie chciał bym zakładać nowego tematu więc tu umieszczę zapytanie. Zdecydowałem sie na handbary acerbisa ...tylko. Czy brać rally brush czy rally pro z szyną (nie bedzie to przserost formy w afri?) Pytanie mam do u zytkowników zarówno rally brush jak i rally pro? Jak z wytzrymałoscią tych pierwszych?Wystarczy do sporadycznych wywrotek afryczki?
|
Podnosze temat...
Rally brush nie ma szyny takiej jak rally pro? |
Rally brushe nie mają szyny i na kilka wywrotek wystarczają ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09. |