![]() |
Cytat:
|
ty Podos ale Enzo ma 1996 i to mogło być,
a taką widzę drugi raz, a kilka Afric już widziałem, ze Szwajcarii też, ja jestem jednak za tym że to przeszczep jakiś, dlaczego to druga taka na 1000 AT w Polsce, nie liczę czechów, słowaków,niemców i innych,a tam też parę at widziałem i z niczym takim się nie spotkałem, 2 takie sztuki były ??? nikt więcej ze Szwajcarii AT nie kupił ??? czy może bardziej prawdopodobne, że to dwa przeszczepy ??? |
Hmm, sprawdze potem jeszcze w EPC dokładnie, numer silnika się zgadza z rocznikiem jaki ma Czosnek
Silnik - RD04E-2800001~ Rama - JH2RD07D*WM300001~ Oznaczenia gaźników - VP50B B Austryjackie i szwajcarskie mają faktycznie pojedyncze cewki i inne moduły zapłonowe niż ma to miejsce z RD07A. Sprawdziłem w EPC. To nie jest rzeźba jednak. Moduł jest identyczny z RD07. Temat zamknięty :) |
Proponuję umieścić te informacje w Afripedii... może uniknie się kilku zawałów przy ściąganiu plastików :D
Dzięki Ramires za sprawdzenie numerów Izi. W instrukcji są 2 schematy elektryki. Dla Szwajcarii i Austrii jest inny. |
w jakiej instrukcji, ja nie mam nic takiego
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
|
do mojej africy to mi portugalczyk dodał skrzynkę wiskacza i cieszył się że pozbył się padliny
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |