![]() |
2 Załącznik(ów)
Wyjazd jak zwykle z jajem..!;) Hektor napieral po górach.. Cezar rządził i każdego objezdzal.. Apollo zbierał i nosił kwiaty Cezarowi a Zeus polewal co mu wpadło w ręce.;p
Jeszcze będzie kilka zdjęć..;) Na zachęte..;P |
Oj jak mi się dobrze ta dróżka kojarzy ech...piszcie piszcie i zdjęć jak najwięcej :)
|
8 Załącznik(ów)
Sławku jaki link :).
Lecimy dalej: Pogoda nas nie rozpieszczała::) A za dnia +15 +18 stopni. Ni chmurki, deszczu, gradu, śniegu :D Załącznik 69817 Załącznik 69818 Gdyby Ktoś chciał nas poznać w nocy:) Załącznik 69819 I za dnia:) Załącznik 69820 Jedziemy sobie dalej:at:. Załącznik 69821 Załącznik 69822 Załącznik 69823 Załącznik 69824 |
8 Załącznik(ów)
I się zaczęło :)
Jedni jeździli inni chodzili po górach :) Ale wszyscy pchali i wyciągali jak trzeba było: Załącznik 69825 Załącznik 69826 Załącznik 69827 Dla takich widoków warto .... Załącznik 69828 Załącznik 69829 Załącznik 69830 Załącznik 69831 W odddali wieża na Krasnej Załącznik 69832 |
A na Chochołowskiej ludzie się zadeptują żeby zobaczyć Krokusy.
|
12 Załącznik(ów)
Widzę że Wojtek już "Szczytuje" więc..;)
Jedyną glebę na wyjeździe zaliczył Cezar..ale później już na Szczycie udowodnił swoją męskość..:haha2: Zeus wyciągnął kanapki od żony, co prawda sam porwał tą ze schabowym a nam rzucił z sałatą i jednym plasterkiem zielonej już krakowskiej.. Cóż takie prawa Zeusa..;P Każdy głody, zjadło się a że koniaczek się skończył na podjazdach została nam woda ze śniegu..;) |
A mnie się wydawało,że krokus to znak trzeźwości :D
dawać dawać |
Na dziś Wam wystarczy :).
Jeszcze tylko pare zdjęć, cztery kapcie i koniec. Ciekawe Kto jeszcze zdjęcia wrzuci:bow: |
Smialo, bez krepacji pisac prosze i foty kleic. Jak ja lubie te nature ;)
|
hahahah super!
Krylu, narzędzi nie zgubiłeś? :D Podjazdy w dwie osoby ... aż miło popatrzeć |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |