![]() |
spokojnie kolego , wszystko w swoim czasie . śledź wątek a dowiesz się gdzie co i jak .
A i przy okazji witam nowego kolegę oraz zapraszam do powitalni ,żebyś nie podpadł na początku |
Zaczynam coraz poważniej myśleć o tym wyjeździe. Czy ktoś z okolicy nosi się z podobnym zamiarem? Można by śmignąć razem. Planuję jechać w sobotę i zanocować gdzieś na miejscu.
|
A i ja postaram sie dotrzec. Niedaleko mam :) tylko napiszcie gdzie i o ktorej
|
Ja też przyjadę, jak mi Mario zdąży siodło zrobic.....
Puki co śledzę wątek-o której i gdzie się spotkamy. Pozdrawiam: Krzysztof |
Pany właśnie dostałem informacje od organizatora Victora :
JASNA GORA 2008 Przypominam, Spotykamy sie 20 kwietnia(niedziela) br. na Gorce Przeprosnej. Zbieramy sie od bladego switu. O godz. 10:00 ruszamy na Jasna Gore. O 12:00 Msza Swieta i poswiecenie motocykli. Przypominam o zabawkach dla sierot - kto moze |
Proponuje spotkanie w neutralnym punkcie to jest na Mc Donalds w Częstochowie tym w kierunku Warszawy (na pewno każdy trafi) 20.04 o godzinie 8.15 tak byśmy spokojnie dojechali do Przeprośnej Górki bocznymi dróżkami. Telefon do mnie to 790641458.
|
Jojna jak to bocznymi drożkami ? przecież nam się motóry zakurzą i jak na mszy będziemy wyglądali ;)
|
oczywiscie ze tak !
zaraz choperem jedziesz ? czy ciężkim endurakiem ? lubiącym błoto piachy piochy i inne :) Jesli choperem to nie zapomnij garnitura albo skóry ramireski z frędzelkami |
Cytat:
|
Jak Znam Zycie To 8.15 Sie Rozciagnie Do 8.45 I To Bedzie Dobrze Jak Tylko Tyle
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |