![]() |
Jazda po połoninach (bez drzew) to jednak czad...
|
Cytat:
|
wow ale czad ... a na 2x125 i 1x250 mozna jechac ??
|
Cytat:
Pozdro PiotrAs |
Żałuję, że nie mieszkamy bliżej.. :) Ale obiecuję Wojtek, że wrócimy :D
|
Organizujcie się i przyjeżdżajcie:lc8:
Obiecuję tym razem nie spowalniać Was :) Jazda z Wami to prawdziwa przyjemność:) Jak to było, poprawcie mnie:tuda, siuda, tuda:) |
Wiza na wyjazd otrzymana dnia 13.06.2017 r. o godz. 23:59.
Proszę o dopisanie do ekipy trzydniowej :-) |
Ktoś śpi dziś z ekipy w agro tam gdzie auta zostawiacie?
|
1. Wojtek Xr 400.
2, Kacper Huska 701. 3. Robert Huska Tr 650. 4. Kryla Xt 350. 5. Przemek Ttr 660. 6. Rafał Xrv 750. 7. Mariusz Trampek. 8. Głazio Bmw x...:) 9..... 10... 11... Trójka z Gdańska, 3 Huska 701 przyjazd w piątek. Wyjazd z Krościenka na spokojnie między 8.30 a 9.00 |
Cześć!
Dla zainteresowanych kilka zdjęć: https://goo.gl/photos/8tJADBFnXQpaPuyj9 Dzięki chłopaki za super przygodę! Dzięki za opiekę i pomoc, wtedy, kiedy jej potrzebowałem, a momentami było mi ciężko! Bez Was po prostu bym nie dojechał, tam gdzie dojechałem! Mimo tego, że nie zdobyłem Pikuja, to i tak było warto! W niedalekiej przyszłości będę chciał ponownie wybrać się na Ukrainę, ale już na właściwych oponach :) Informacja dla Roberta: Taśmy, które mi dałeś, te pomarańczowe, zostały użyte do transportu motocykla na wozie. Prawdopodobnie ma je któryś z chłopaków. Podobnie czarna linka gumowa, nie wiem czyja, też się przydała przy akcji. Pozdrawiam! Mariusz |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |