Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Impreza w polu (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2987)

MECENAS 06.04.2009 11:22

To może być ciekawe,

Bo i ja we Żmigrodzie się chowałem od maleńkośći. To i pewnie przybędę na to zaorane pole.

Pozdro.

lewy 06.04.2009 12:20

To może i ja się dołączę bo z wrocka do żmigrodu to kamieniem mogę cisnąć :haha2:

bajrasz 06.04.2009 12:57

Cytat:

Napisał myku (Post 52385)
SZIT !!:drif:

nie szituj, mamy PRAWIE po drodze na Kolski...a nawet BARDZO po drodze:)

Sławekk 06.04.2009 13:07

Kishon byś człeku coś więcej napisał. Jak to widzisz .
Namiot ? Stodała ? plany na Off ?.... ło picie nie pytam .
Byś może jakie foty stare z poprzednich dzamprez zapodał . Tak ło ... co by zerknąć .

Kishon 08.04.2009 00:48

Zapowiada się Afrykańsko, to dobrze. Hm... jak ja to widzę... Od dobrych 15 lat w czerwcu razem z moimi przyjaciółmi bawie się przy ognisku. Jak pisałem, na początku, dotychczas ogniska te rozpalaliśmy na moim ogrodzie w Luboniu... to w zasadzie tak jak Poznań. Ale od jakiegoś czasu pojawiły się możliwości zorganizowania takiej imprezy w Kanclerzowicach obok Żmigrodu. Do dyspozycji mam POLE... na którym można rozłożyć namioty, rozpalić ognisko. Sprzęty można zaparkować na opłotowanym podwórku koło domu. W chacie jest kibelek... Plany na OFF? Ja tak naprawde nawet dobrze nie znam tej okolicy! W sumie większość ludzi będzie tam bez motocykli, co najwyżej będą mieli wstrętne samochody :-) Pozatym skołuje jakieś kiełbasy i jak zdąże to zrobie tradycyjny pącz(jakkolwiek to się pisze) Ale idea jest taka. Spotykają się ludzie którzy lubią się bawić, posiedzieć przypiekając coś na kiju, pośpiewać po pijaku... czasami się poży... wić he he eh no różnie. I tak sobie pomyślałem, że jak będziecie bracia Afrykańce mieli ochote to możecie wpaść. A szczegóły, no cóż. Jak będzie to sam do końca nie wiem :-) byle było zabawnie!!!

greton 08.04.2009 17:08

mi wystarczy to pole:) i paru bambusów :webers:którzy się zjadą, reszta przyjdzie sama:drif::drif::friday::kumbaya::lol8:

puntek 09.04.2009 12:00

Cytat:

Napisał Robert Movistar (Post 52291)
To co Czekoladowa Księżniczko, pojedziem tak? Tym razem chyba motórem.
Pilnuj tematu żeby go nie wcięło. Jak przyjedziesz do mnie, to będziesz miał 21 km:)

może w końcu się na twoim gruncie spotkamy :)

Robert Movistar 09.04.2009 20:05

Cytat:

Napisał puntek (Post 53326)
może w końcu się na twoim gruncie spotkamy :)

No w końcu. Mamy tak daleko że weekendu długiego mało żeby się spotkać:) Impreza w polu może być fajna. Jak ktoś z właścicieli gruntów będzie potrzebował kultywatora, to wpadamy i robimy swoje i mam nadzieję że nikt nas nie wywali. Ino kostki pozakładać!!
Kluczyków też nikt nie powinien zabierać, prawda Czekoladowa Księżniczko?:haha2:

puntek 10.04.2009 11:47

Cytat:

Napisał Robert Movistar (Post 53377)
....Ino kostki pozakładać!!
...:haha2:

Mam wreszcie Ramires mnie zmolestował i kupiłem co nieco - tylko królowa w częściach kruca bomba nie mam kiedy złożyć i cierpię łokrutnie ....

greton 11.04.2009 18:31

Cytat:

Napisał Robert Movistar (Post 53377)
Kluczyków też nikt nie powinien zabierać, prawda Czekoladowa Księżniczko?:haha2:

nie rosumiemm o sso chozi...:)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19.