Zapowiada się Afrykańsko, to dobrze. Hm... jak ja to widzę... Od dobrych 15 lat w czerwcu razem z moimi przyjaciółmi bawie się przy ognisku. Jak pisałem, na początku, dotychczas ogniska te rozpalaliśmy na moim ogrodzie w Luboniu... to w zasadzie tak jak Poznań. Ale od jakiegoś czasu pojawiły się możliwości zorganizowania takiej imprezy w Kanclerzowicach obok Żmigrodu. Do dyspozycji mam POLE... na którym można rozłożyć namioty, rozpalić ognisko. Sprzęty można zaparkować na opłotowanym podwórku koło domu. W chacie jest kibelek... Plany na OFF? Ja tak naprawde nawet dobrze nie znam tej okolicy! W sumie większość ludzi będzie tam bez motocykli, co najwyżej będą mieli wstrętne samochody :-) Pozatym skołuje jakieś kiełbasy i jak zdąże to zrobie tradycyjny pącz(jakkolwiek to się pisze) Ale idea jest taka. Spotykają się ludzie którzy lubią się bawić, posiedzieć przypiekając coś na kiju, pośpiewać po pijaku... czasami się poży... wić he he eh no różnie. I tak sobie pomyślałem, że jak będziecie bracia Afrykańce mieli ochote to możecie wpaść. A szczegóły, no cóż. Jak będzie to sam do końca nie wiem :-) byle było zabawnie!!!
|