![]() |
Cytat:
|
Mam tez ta navi , potwierdzam zawieszanie sie podczas jazdy, mimo karty SD pokazuje blad zapisu sladu i sie wiesza ale sporadycznie .Bardziej mnie meczy trasy jakie wybiera ....prowadzi jakos dziwnie.
|
Cytat:
|
Też kupiłem tą navi, objawy takie same jak piszecie, do tego zauważyłem, ciekawą sprawę. Zaprojektowałem trasę, wgrałem do navi i no fajnie idzie, ale do momentu zatrzymania się. Po tankowaniu, prowadzi z powrotem na miejsce startu. Ogólnie lipa jakich mało, nawet samo urządzenie. Wychodzi na to, że nic co tanie nie będzie dobre i nic co dobre tanie nie będzie. Poszło w pi....du parę flaszek :D
|
wgrajcie coś innego w końcu to na Windowsie jest.
|
Ale i tak gó....no widać. Na plus, obudowa tylko.
Zamieniłem na smartfona w porządnej obudowie i sprawdza się o niebo lepiej. Ponadto występował problem z połączeniem BT. |
Kupiłem innego producenta, ale nawi taka sama.
Wgrałem na kartę SD kilka programów nawigacyjnych. Po czarnym głównie na AM, nagrywając ślad. Działa bez zarzutów. Łatwo nie miała. We wtyku zasilacza musiałem cewkę przylutować. Odpadła po odwiedzeniu jednego z piękniejszych regionów PL :) Zalałem klejem całość i jest ok. Oryginalnego oprogramowania nie używałem. Za tę kasę robi robotę. p.s :D |
A ja kupiłem http://www.peiying.eu/nawigacja_gps/py_gpsmot01 wygląd podobny ale jakość wykonania wg.mnie lepsza.Zainstalowałem kartę z AM nie całkiem legalną i śmiga jak ta lala.Przez 6 miesięcy po kraju i europie.
|
1 Załącznik(ów)
|
Też nie mam dobrego zdania lipa straszna !
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |