![]() |
jak 'nieogar' bedzie mial podstawowe narzedzia i pokore w sercu to czemu nie. dobrze by wyszlo wpiecie sie w ten wtyk akcesoryjny pod czacha. kupic te oryginalne wtyki o ktorych byla mowa w innym watku i zrobic to elegancko bez ciecia wiazki. albo w ta 6pin pod siedzeniem. ni po prostu 'ladnie' to zrobic :)
jak chcesz to Ci zrobie kompletne okablowanie tego alarmu do crf1000 ale dostaniesz to kolo lutego najwczesniej |
Miałam Hibernatusa i zero problemów [z wyjątkiem gapiostwa użytkowniczki ;) ]. Nie był nadczuły.
Raz zaczął pikać w piwnicy, jak w czasie zimy spadło napięcie w akumulatorze i to wykrył. Chyba też to można wyłączyć. Miałam z transponderem. Wszystko było malusie. Ogarniał to elektronik [nie mechanik] ;) |
U mnie podobne coś leży w piwnicy nowe od paru lat - mogę oddać za 100 - to sobie po testujesz :D
|
mozesz jorge zrobic fotke pudelka - jezeli to proxima to ja chetnie kupie dla kolegi
|
|
Cytat:
|
Chętnie łyknę urządzenie. Szynszyl był pierwszy jednakże i ma pierwszeństwo w nabyciu. :-)
|
Szynszylu na kabelki też byłbym chętny. :-)
|
Michal fajne to autonomiczne zasilanie. Szkoda, że nie masz takiego na zbyciu. Umówlibyśmy się tradycyjnie na transakcję pod Tesco. ;-)
|
A czy ktoś jeszcze w ogóle zwraca uwagę na wyjące alarmy? Nie lepiej jakiś tracker? W ogóle jest ktoś w PL kto oferuje taką usługę...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |