![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
4: Jak byś sugerował inaczej ten Woroneż ogarnąć? Czy inaczej się nie da tylko kilometrów za dużo na jeden dzień? Może dzień wcześniej uda mi się zajechać dalej niż do Kurska, pewnie dużo zależy od sytuacji na granicy UA/RUS Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Woroneż da się całkiem ominąć. Bez wjazdu do miasta. |
Emek, wiem o tym :).
Adaml: rozumiem, że praca do 14. i jeszcze piątek. Ale po co do Medyki i z niej do Kijowa? Jedziesz w dalszą podróż i na początek takie kółko? Kijów również nie jest najszczęśliwszy do przelotu, bo wiecznie zapchany. Warto ominąć to miasto od południa i, miast jechać do Kurska przez Głuchów i Kateryniwkę,skoczyć przez Charków, Hoptiwkę i Stary Oskoł (RUS). |
Cytat:
To w którym miejscu najlepiej przekroczyć Dniepr jeżeli nie w Kijowie? Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka |
Jak będziesz leciał wcześnie rano to Kijów miniesz sprawnie. My lecieliśmy ok 7.00 rano i bardzo szybko to poszło. W przeciwną stronę w godzinach popołudniowego szczytu był dramat.
|
Cytat:
|
Cytat:
https://www.evisa.tj/index.evisa.html Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że potrzebujesz też zgodę na GBAO (my potrzebowaliśmy na pewno bo jechaliśmy do korytarza)-ptaszek we wniosku wizowym i już. Spanie w namiocie lub u ludzi. Ogólnie ze spaniem nie ma żadnych problemów i obie opcje są fajne. pozdrawiam trolik |
Wize do TAD razem z GBAO mam, ale korytarz to przecież terytorium Afganistanu chyba nie?
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |