![]() |
Cytat:
Pozdro |
Nicek za dużo razem jeździliście :)
Dasz radę. Może daj jej w zamian weekend luzu od kaszojada niech pójdzie w póły lub gdzie tam lubi. Może z koleżankami niech gdzieś pojedzie. Małżeństwo to balans - bardzo delikatny ale jednak. Póki ławka z żadnej ze stron nie dotyka gleby można wiele ;) M |
Da się ;) Ale nie zaśmiecajmy tematu ;)
Dzięki Malory za założenie tematu. Mogę ze strony Orgów dodać, że pracujemy ciężko aby rejestracja ruszyła tak jak obiecywaliśmy ;) Planujemy dużo atrakcji o których będziemy was informować tutaj, na FB oraz na stronie. Pozdrawiam, Kamyk |
Właśnie miałem pisać o "przeciąganiu kołdry" ale metafora Matjasa ładniejsza i propozycja dobra :) Testowałem i testuje już 10 rok a nawet przed narodzeniem Młodego też takie podejście działało najlepiej. Balans jest ważny, nie tylko w offie ;)
|
Nicek, a to pierwsze?
Jak tak, nie ma opcji, nie przyjedziesz... Jak weźmie dzieciuka na ręce to ci się zloty odwidzą... Kaszki będziesz gotował, pampersy prał, czy co tam jeszcze... A o motórku sobie przypomnisz tak po roku, czyli Izi'20.... Zdrowia dla Mamy :-) |
Może i mi uda się dotrzeć. Kiedyś już jechałem i nawet do Świdnicy dojechałem ale mi żebro się złamało i musiałem wracać. ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
We'll be there!
As always... :at: :) |
Cytat:
Inaczej mówiąc - teściowa w domu zamiast Ciebie .Do maja masz sporo czasu by nad Tym popracować |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |