![]() |
Ja zazwyczaj jak spotykam Plaka to nie mam filmu także będziemy jak dwie obce sobie osoby na balu :)
|
|
Ja już spakowany:) Plaka chętnie poznam, bo do tylu lat zapowiada się że przyjedzie na Podlasie. Mapę naryusję dla Ciebie
|
lista
Cytat:
No i proponuję już robić zgłoszenia: 1.Racibor + osoba towarzysząca |
Ja i moja JA, my gotowi...IVI ''kwiatuszku'' podaj namiar na przelewunio na kwaterke. A!co tam, raz sie człowiek rodzi....jadymy na podlasie:D
|
Jestem jestem!!! Słuchajta u nas na Podlasiu wszystko jest większe, dłuższe i ładniejsze to i Święta Bożego Narodzenia som dwa razy :D. Pani Ela z Gospody ma mi już dać po 9 znaka jakie koszty, bo liczy co by najtaniej i najlepiej wyszło, ale raczej w granicach 120-130 zł za osobę. Wiec wsio podam po 9 ;)
Listę jak najbardziej robim. A ja tera idę strój na Wigilie szykować i wszystkim świętującym życzę wesołych Świąt!!! 1.Racibor + osoba towarzysząca 2.Ivi + Szymek |
WItam
Co prawda nie znamy sie, ale czy moglbym przyjechac do Was z bratem? Oboje jestesmy swiezo upieczonymi posiadaczami Africa Twin. Brat 2016, ja 2018 Adventure Sport. Bardzo chcielibysmy poznac fajnyc ludzi, z ktorymi mozna byloby wyskoczyc tu i owdzie i dzielic sie swoja nowa pasja :-) Pozdrowienia z Krakowa Radek |
Stawiamy warunek wpadajcie na motorach:) Redrobo udzieli Wam wskazowek!
|
Ejj noo nie straszcie chłopaków!!! Oczywiście zapraszamy, Podlasie to naród goscinny więc przyjmiem jak swoich :D.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40. |