![]() |
Cześć, jestem Rafał, znam misze i huberta tego małego czy mogę z wami jechać też? :D
1. czasem Miszą zwany 2. puntek może z namiotem 3. brenek, może na kostce 4. BABA - wg obietnicy 5. Dawid i może palatka też 6. Sławekk się wpisałem 7. RAFAŁ505 :rules::friday::beer::zdrufko::chleje::grass::gras s::grass::grass::grass::grass: |
dobra skoro musze...:mur::beer2::beer2:
1. czasem Miszą zwany 2. puntek może z namiotem 3. brenek, może na kostce 4. BABA - wg obietnicy 5. Dawid i może palatka też 6. Sławekk się wpisałem 7. RAFAŁ505 8. hubert.ale.ten.maly |
Cytat:
|
Cytat:
Okoliczni mieszkańcy bardzo chwalą sobie wodę ze źródła. Osobiście poznałem mieszkańca Ziębic który od 30 lat prawie codziennie zaopatruje się tam w wodę. Chłopina już lata swoje ma . Wiele legęd od niego słyszałem. Dla mieszkańców tego miasteczka to symboliczne miejsce . Dla przyjezdnych pewnie takie jak wiele innych . Dla mnie to malowniczy i tajemniczy odcinek szlaku Strzelin - Ziębice . Jest wiele miejsc na tym odcinku budzących podziw, jak ruiny Gromnika i historia związana z tym zamkiem , czy ukryty w lesie zjazd do wyrobiska głebokiego kamieniołomu .... ale to trzeba poprosto zobaczyć . |
Kur..... moge w internecie mnie lubiią :) jeszcze tylko spytam mame i od babci siano wyciągne :D
|
no a ja na czym mam jechać?
Dzidowanie NTV-ką? wy pojedziecie a ja będę sie okopywał :( muszę coś innego na takie okazje znaleźć |
Wiecie... wstyd się przyznać, ale to by moja pierwsza impreza Afrikowa była...
postaram się być, jeśli można...:) 1. czasem Miszą zwany 2. puntek może z namiotem 3. brenek, może na kostce 4. BABA - wg obietnicy 5. Dawid i może palatka też 6. Sławekk się wpisałem 7. RAFAŁ505 8. hubert.ale.ten.maly 9. Franek z Nysy |
Jakoś się udało, nie było to łatwe.
Potwierdzam swoja obecność i zabieram jeszcze jednego. Franek jakoś musimy się zgadać co by razem polecieć bo i tak przez mą wieś chyba będziesz śmigał. 1. czasem Miszą zwany 2. puntek może z namiotem 3. brenek, może na kostce 4. BABA - wg obietnicy 5. Dawid i może palatka też 6. Sławekk się wpisałem 7. RAFAŁ505 8. hubert.ale.ten.maly 9. Franek z Nysy 10. Winc74 + (ronin 22 ino muszę go nakręcić) |
Paczków po drodze faktycznie jest mi :), co prawda mój wyjazd nie jest na 100% ale zmówić się trza bedzie :)
|
Fajny zlocik sie szykuje <lol> Tylko o pogoda fajną trza kciuki trzymać..
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |