![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Myślę że powinno wystarczyć cóś około 5 tyś PLN oczywiście nie liczę wiz, przeglądów Afri przed wyjazdem, części zamiennych i opon kupionych przed wyjazdem. Jednak wiadomo, że plany swoje.... a życie swoje... okaże się na miejscu. Na szczęście, im bardziej na wschód tym paliwo tańsze;) |
to mi pozostaje jedyne pogratulować i życzyć powodzenia. next time next time
|
Cytat:
hehe włodar po 4 tygodniach ćwiczeń też będziesz miał niezła wprawe i wracając bedziecie sobie walić szpirytus na szklanice :haha2::friday::hehehe: |
Cytat:
Paliwo w Nowosybirsku kosztuje 15 rubli, w krasnojarsku 17 a w irkutsku 19 rubli) |
Cytat:
Tak że drogi Włodarze, jak sobie kalkulowałeś wyjazd na "styk" i z jazdą o kropelce (w co szczerze wątpię), to lepiej zweryfikuj plany |
eeee pany miałem na myśli... w Polsce, na Ukrainie,wRosji
Że w Rosji jest tańsze niż u nas;)a z liczeniem na styk to Robercik masz racje.Na takiej wycieczce zapas to podstawa |
Cytat:
|
Jak się ma sprawa z wizami? Byłem dziś i się dowiadywałem. Dwukrotnej nie dostałbym bo nie byłem nigdy w Rasiji. To co? Jednokrotna i w Mongolii kombinować wizę do domu? Jest ryzyko że odmówią? Pytam czysto teoretycznie bo nie stać mnie teraz na taki ekspedyszyn:Sarcastic:
|
Super wyjazd, tylko jak z tamtąd wrócić... :Sarcastic: Przecież nie na kołach ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |