Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   MONGOLIA przełom sierpnia i września... kto chętny??;) (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3407)

chomik 27.05.2009 23:42

Cytat:

Napisał czosnek (Post 59938)
Przyłączam się do pytania oraz zapytuję na jak długo (a raczej jak krótko...zawsze jest za krótko) przewidujecie wyjazd.

To ile siana ? Nie kumam, co tak ludzie boja się napisac... ile.... czy to ku...wstyd czy co ???

wlodar 27.05.2009 23:55

Cytat:

Napisał chomik (Post 59952)
To ile siana ? Nie kumam, co tak ludzie boja się napisac... ile.... czy to ku...wstyd czy co ???

Chomiczku spoko :) o kasie pisałem na priv, ale dla Ciebie zrobię wyjątek;)
Myślę że powinno wystarczyć cóś około 5 tyś PLN
oczywiście nie liczę wiz, przeglądów Afri przed wyjazdem, części zamiennych i opon kupionych przed wyjazdem.
Jednak wiadomo, że plany swoje.... a życie swoje... okaże się na miejscu.
Na szczęście, im bardziej na wschód tym paliwo tańsze;)

chinol 28.05.2009 00:24

to mi pozostaje jedyne pogratulować i życzyć powodzenia. next time next time

lepianka 28.05.2009 10:16

Cytat:

Napisał wlodar (Post 59937)
Chętnie chętnie :) choć czytając Twoje posty o Jego wyjeździe, to boję się troszkę.... bo jego kondycja w wysokooktanowych imprezach będzie już wtedy przeogromna ;)

hehe włodar po 4 tygodniach ćwiczeń też będziesz miał niezła wprawe i wracając bedziecie sobie walić szpirytus na szklanice :haha2::friday::hehehe:

monah 28.05.2009 20:20

Cytat:

Napisał wlodar (Post 59956)
Na szczęście, im bardziej na wschód tym paliwo tańsze;)

Mylisz sie drogi Watsonie
Paliwo w Nowosybirsku kosztuje 15 rubli, w krasnojarsku 17 a w irkutsku 19 rubli)

Robert Movistar 28.05.2009 20:28

Cytat:

Napisał monah (Post 60114)
Mylisz sie drogi Watsonie
Paliwo w Nowosybirsku kosztuje 15 rubli, w krasnojarsku 17 a w irkutsku 19 rubli)

Kolega Monah chyba ma rację. Ba śmiem nawet twierdzić, że ma dużo racji. Im dalej na wschód Panie, tym paliwo droższe.
Tak że drogi Włodarze, jak sobie kalkulowałeś wyjazd na "styk" i z jazdą o kropelce (w co szczerze wątpię), to lepiej zweryfikuj plany

wlodar 28.05.2009 21:59

eeee pany miałem na myśli... w Polsce, na Ukrainie,wRosji
Że w Rosji jest tańsze niż u nas;)a z liczeniem na styk to Robercik masz racje.Na takiej wycieczce zapas to podstawa

Robert Movistar 29.05.2009 11:05

Cytat:

Napisał wlodar (Post 60118)
eeee pany miałem na myśli... w Polsce, na Ukrainie,wRosji
Że w Rosji jest tańsze niż u nas;)a z liczeniem na styk to Robercik masz racje.Na takiej wycieczce zapas to podstawa

I za prawdę powiadam Ci, kosztuj codziennie "Koniak Moskiewski"!! I jak będziesz wracał, to proszę mi taki przywieść. Może być ten mały:)

Artuditu 29.05.2009 11:56

Jak się ma sprawa z wizami? Byłem dziś i się dowiadywałem. Dwukrotnej nie dostałbym bo nie byłem nigdy w Rasiji. To co? Jednokrotna i w Mongolii kombinować wizę do domu? Jest ryzyko że odmówią? Pytam czysto teoretycznie bo nie stać mnie teraz na taki ekspedyszyn:Sarcastic:

rambo 29.05.2009 12:55

Super wyjazd, tylko jak z tamtąd wrócić... :Sarcastic: Przecież nie na kołach ;)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25.