![]() |
Stawiam ze pompa swiruje, na otpowietrzenie to nie wyglada.
|
Jakby co pompka już idzie do Leżana...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Musisz ze swoją porozmawiać , one to lubią. |
Rysiek ,jest takie cuś jak przekaźnik pompy.Miałem podobne objawy,zmieniłem pompę na faceta i dalej było takie coś po szybkich przejazdach po poprzecznych nierównościach. Nie była to pompa,odpowietrzenie.
Gaźniki czyściutkie po ultrawdziękach. |
Moduły oryginalne?
Jeszcze bym profilaktycznie zamienił miejscami. Jak który świruje to obrotomierz pokaże prawdę. No i czujnik stopki bym zrobił na krótko. |
Przekaźnik pompy.. to ciekawe, mieniałem kiedyś w sumie ale jest to jakiś nowy trop. Muszę sprawdzić wtyczkę, albo podmienie dziada, bo mi ten przekaźnik dynda na kabelku.
Gaźniki Artkowe są nówki więc tam ssanie i sprędżynki są salonowe, nie ma co nawalać. Tą pompę też chyba zamienię, w graciarni mam jakaś druga, może nawet w lepszym stanie, tylko styki z larssona, bo coś pamiętam że juz mało ich tam zostało. Moduły ogdżinal, ale chyba to nie one, ani stopka, bo przyduszała się, nie rozłącząło jej od razu. Piątek działam, przewody, filterek, pompka i czółe słówka - plan podpisany i przekazany do wdrożenia przez sztab generalny w składzie: ja.. i moja afra. Zobaczymy czy finał będzie żyli długo i szczęśliwie, bez dziur w obrotach i niespodzianek przy wyprzedzaniu :D |
Stopka to też bardzo dobry trop. Eliminuj podejrzane elementy pojedynczo i daj znać co było przyczyną.
|
[QUOTE=RysiekO;625180]Przekaźnik pompy.. to ciekawe, mieniałem kiedyś w sumie ale jest to jakiś nowy trop. Muszę sprawdzić wtyczkę, albo podmienie dziada, bo mi ten przekaźnik dynda na kabelku.
/QUOTE] Możesz go też "oszukać" mostkując (?) w kostce przewód czarno-czerwony z czarno-niebieskim (dane dla 750). Pompka będzie pompowała ile jej sił starczy, ale wadliwy przekaźnik wyeliminujesz. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54. |