![]() |
Cytat:
Też jeżdżę od lat na Maklandach. Bardzo fajne i tanie klocki. |
Potwierdzam. Od 4 lat na maklandach we wszystkich moich motongach o roznych zastosowaniach. Duzo przejechaly. Zero zastrzeżeń.
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Nie znalazłem na stronie tych ck-240 ale napisałem do nich i jeśli będą to też wrzucę.
|
Tak przy okazji , za komplet do przodu TRW, na tył EBC , zapłaciłem 247 zł . Czy to w ...uj ?
|
polecam maklandy. mam w 990 adv z tyłu (30 zł) i sprawują się bardzo dobrze, co więcej nie schodzą po 1 tkm jak sinterowe ferodo za 90 zł
|
Trzeba wziąć pod uwagę że maklandy to organiczne klocki, będa wytrzymywać długo ale nie można ich przegrzać bo nie będą działać szczególnie trzeba się z nimi delikatnie obchodzić w trakcie docierania.
http://www.motogen.pl/Warsztat-TRW-K...owe,23719.html Ja swój pierwszy komplet na tył przypaliłem i nie działały wcale, na szczęście kolejny kosztował 30zł;) Podsumowując jak ktoś lubi cisnąć to maklandy nie są dla niego, jak ktoś lata turystycznie jak najbardziej tak. |
Też się zastanawiałem nad maklandem, słyszałem opinie, że jak tanie to do dupy, że na hamulcach się nie oszczędza i tym podobne głównie od osób nie mających styczności z tą firmą. Jednak chcąc się przekonać kupiłem. Z przesyłką za pobraniem na dwie afry chyba dwieście złoty kosztowały. Przejechane około 5tysięcy z czego duża część to góry Czarnogóry i Albani (motocyk mocno dociążony) klocki spisały się super nie mam zastrzeżeń zużycia po tym przebiegu zbytnio nie widać. Tak że polecam i tyle. Za to kiedyś kupiłem klocki firmowe chyba ferodo które kosztowały więcej na tył niż za cały komplet maklanda a tak piszczały jak stary autosan i do dziś leżą jako zapas w razie W.
Jeszcze dodam, że aby kupić wystarczy zadzwonić do gościa numer dostępny w sieci. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |