![]() |
To jest stały komunikat. Odszukaj stronę ichniejszego Gddkia i jest na bieżąco aktualizacja czy dana droga jest otwarta.
|
Cytat:
|
Ja polecam uważać. Jak byłem na majówkę to na Transalpinie pan policjant przejechał się trasą i ściągnął za sobą ładne stadko samochodów i na wjeździe przed zakazem wypisywał mandaty. Ja wyskoczyłem tam rano na wschód słońca, było warto. Szkoda tylko, że campingu tam nie było, ale wolałem nie ryzykować :D Sama trasa była bardzo ładnie ogarnięta, zaspy wygryzione i bez problemu była przejezdna w majówkę (rok temu)
Transfagarasan jest lepiej uszczelniona (bloki betonowe pod "mostkiem") i nikt tam się samochodem nie przejedzie, pług nie przejedzie więc trasa jest w stanie surowym. Tam camping się już udał :) I mapy googl mają jakiś problem z Transfagarasan i nie umieją poprawadzić drogi, ani w sezonie, ani poza nim |
Cytat:
TA, wujek google receptą na wszystko... |
Cytat:
|
Cytat:
decyzję zostawię na ostatnią chwilę, a w wolnej chwili pomyślę nad planem B macie jakieś pomysły?:bow::bow: |
Na Bałkanach wszystko powinno być przejezdne!:D
|
Transalpina przejezdna. Ten gość właśnie przejechał i się chwali 100 tys km w NAT.
https://www.instagram.com/p/Bx9NfW4I...d=gye9lnuclytv Pozdrowienia D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
Oficjalnie jest zamknięta, informacja z wczoraj od przyjaciół z RO.
|
W tym roku bedzie ciężko, Gavii tez na Giro nie odsniezyli
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |